Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 17:39 TATUAŻE
Ciekawa jestem waszego stosunku do nich Ja osobiście uwielbiam i nawet mam jeden a planuje wiecej jesli macie jakies swoje uwagi na ich temat lub swoje ulubione wzorki to piszcie i wklejajcie
[ Dodano: 2007-08-18, 17:40 ]
zaczne ja i zamieszcze kilka wzorków które mi sie podobaja jeden jest niedokończony
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 290 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 18:03
Ja kiedyś miałam schizę na punkcie tatuażu. Ale na szczęście nie zrobiłam sobie, wiem, że teraz bym tego załowała.
Ale to nie zmienia faktu, że nadal podoba mi się coś takiego.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-18, 21:35
Ja miałam kilka okresów, kiedy nachodziła mnie ochota na tatuaż... Ale ja jakoś tak patrzę przyszłościowo i nie widzę miejsca, w którym mogłabym sobie zrobić tatuaż, w taki sposób, abym w dorosłym życiu nie wyglądała głupio. Jeśli miałabym teraz wybierać - chciałabym sobie zrobić albo tak nie na wzgórku łonowym tylko tak trochę wyżej, ale tak, aby majtusie zakrywały ale chyba bardziej to bym chciała na kostce lub na stopie.... ale nie wiem... może się jeszcze kiedyś zdecyduję, ale na razie chyba mi przeszło... Co do wzorów, kiedyś miałam nawet zapisanych kilka fajniusich ale nie wiem gdzie one mogą być, ja lubię ogólnie takie delikatne wzorki jak znajdę to wkleję
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 290 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 22:58
Madae napisał/a:
hahaha ty mojego 1 nie widziałas nie wiem na ramieniu planuje inny... wiec moze nad kostka w pomniejszeniu albo np na lopatce
Aha. No to zobaczymy co tam masz. Ja chciałam kiedyś też na kostce zrobić, później z tyłu na dole na plecach, jeszcze później tak jak Kociak, na podbrzuszu z boku, ale w końcu zawsze robiłam sobie z henny na jakiś tydzień.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-18, 23:19
MI sie podobaja tatuaze ale na kims Sama nie chciala bym, zaluje nawet, ze mam uszy przedziurawione Lubie gdy mezczyzna ma tatuaz na łydce i widzialam kiedys u jakiegos plywaka, kod kreskowy na karku, strasznie mi sie podobal
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-19, 00:43
Tatuaże uwielbiam już od dawna planuje sobie zrobić coś sporego na łopatce jednak mój tata i mój men sa przeciwni ale i tak jak bedę na swoim to sobie zrobię ja mam upatrzonych kilka wzorów z bardzo dobrego salonu tatuażu W Wałbrzychu facet robi cuda na ciele Planuje tez ukończenie kursu na tatuowanie , jednak tutaj jedynym problemem byłaby cena (2,500 + kilka tysięcy podstawowy sprzęt) taki kursik otwiera mi możliwośc dorabiania sobie nawet robiąc znajomym ,lubie tak dziergać , nie brzydze się krwi ,talenta do rysunków jako tako mam więc dałabym radę
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-19, 00:58
nooo to czekam na wzorki moze i ja sobie cosik upatrze z nich w mojej okolicy nie ma dobrego salonu w ogole zadnego nie ma wiec moze pojade do Walbrzycha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum