Obiecałam, że dodam zdjęcie mojego tattoo
Kluczyk mam na lewej nodze, nad kostką i ma ok. 6cm wysokości.
Jest sliczny :D:D:D ale bolało strasznie... szczerze, to nie spodziewałam się takiego bólu...
Ale z drugiej strony.... warto było dla takiego efektu
P.S. Zdjecie robione telefonem i świeci się, bo tattoo posmarowany maścią na szybsze gojenie
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 19,15 KB
_________________ Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać
Camomile, no ładny ale wyobrażałam sobie inaczej tuptunio, twój mi się w ogóle nie podoba, nie chciałabym takiego
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
normalnie zapłaciłabym ok 150zł w salonie. Ja po znajomości zrobiłam za 50zł
Wybrałam noge, dlatego, że w innym miejscu nie wyglądał by on dobrze. A na plecach nie chciałam.
Poza tym zawsze kazdy wybiera to co jest mu bliskie. Mnie bliska jest muzyka. Dlatego klucz wiolinowy
_________________ Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 327 dni temu Posty: 1588 Skąd: Białystok
Profil: Stan: Z Nim ;*
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-08, 11:02
Dla mnie jakos sie nie widzi ten wzorek na nodze, ale co kto lubi. A co do tatuaza tuptunio nie podoba mi sie, jest zbyt meski, jak to napisala amoramor i agresywny.
Tuptunio,ładny tatoo,ale bardziej dla mężczyzny.Moim zdaniem kobiecie pasuje wzorek nieco delikatniejszy.Bardziej subtelniejszy.Jednak to od ciebie zależy co chcesz mieć na ciele.
Camomile,nutka ciekawa,ale także bez wielkiej rewelacji.Gdzieś już u kogoś widziałam taki tatuaż. .Jęśli chodzi o wykonanie to nieźle.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 146 dni temu Posty: 40
Profil: Imię: Paula
Wzrost: 169
Włosy: Ciemny :)
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-08, 15:16
Ja mam rozyczke delikatna nad prawym posladkiem ale teraz bede ja ozdabiala i pajaka na ramieniu zrobila takiego jak moj facet moze jeszcze cos dorobie bo mam bzika na punkcie kolczykow i tatuazy (mam kilka a chce wiecej)
kluczyk ciekawy ,ale pies dla mnie jest nie do przyjecia, czy wilk , nie wiem co to;-)
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 121 dni temu Posty: 20 Skąd: Wyobraźnia
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 175cm
Włosy: brązowe
Stan: w związku :)
Wysłany: 2010-04-02, 15:44
Hmm..podobają mi się małe tatuaże. O mały włos sobie zrobiłam, teraz też bym chciała ale coś nie mogę się zdecydować. Pomyślę o jakimś subtelnym koło kostki.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 75 dni temu Posty: 29 Skąd: Lublin
Profil: Stan: narzeczona
Partner: Krzysztof
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-18, 09:14
Mój mąż sobie sam go stworzył tzn narysował wzór i dał w salonie do zrobienia. A ja swój robiłam 10 lat temu więc jest juz trącony zębem czasu trzeba by poprawić wypełnienie. A teraz planuję na łydce coś zrobić jeszcze. Tylko że dużego myślałam nad aniołem ale to jeszcze nie pewne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum