Wysłany: 2007-09-25, 15:11 Tatuaże w miejscach intymnych!
Interesują mnie Wasze poglądy na tatuaż w miejscach intymnych,czy maciea jeżeli tak to jaki,czy waszych facetów to kręci? no i jak się zdecydować i gdzie go zrobić!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-25, 15:27
Osobiście nie mam takowego, Piotrek by mi nie pozwolił na tatuaż w miejscu intymnym ze względu na to, że musiałabym przed tatuażystą świecić gołą cipką
milka napisał/a:
no i jak się zdecydować i gdzie go zrobić!
Po pierwsze przemyśl, czy na prawdę chcesz taki tatuaż, bo to nie zabawka na rok czy dwa, tylko zdobienie na całe życie... Jeśli już się zdecydujesz na tatuaż na 100% to popytaj o dobre studio w Twojej okolicy i idź do niego dowiedzieć się o szczegóły. Ale po Twoim poście wnioskuję, że nie powinnaś sobie tatuażu robić, przynajmniej na razie - najpierw dowiedz się " z czym to się je" a nie pędź za modą czy chęcią zaimponowania chłopakowi
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 21:16
Kociak napisał/a:
Osobiście nie mam takowego, Piotrek by mi nie pozwolił na tatuaż w miejscu intymnym ze względu na to, że musiałabym przed tatuażystą świecić gołą cipką
Haha, u mnie by było identycznie Zresztą nawet nigdy nie myślałam o czymś takim... Przemyśl to dobrze, to jednak bardzo delikatne okolice
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-28, 09:21
Sara, tatuaż ładniutki - też kiedyś chorowałam na coś podobnego, ale szczerze.... cieszę się, że mi przeszło, bo taka moda naszła i teraz na wakacjach to co druga dziewczyna ma jakiegoś tribalka w tym miejscu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 538 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-09-28, 09:23
No właśnie, to mnie też zniechęciło. Jeszcze nie wiele dziewczyn ma tatuaż na samej kości ogonowej- to mi się podoba. A teraz są takie miejsca oklepane jak łopatka, ręka, plecy i łydki.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Profil: Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-28, 09:26
O tak, to prawda. Szybko nastała moda na tatuowanie się w tym miejscu, co mnie troszkę na początku zmartwiło, ale potem olałam sprawę Ja nigdy nie podążałam za modą, tylko kieruję się własną wygodą. Kto mnie zna, ten wie
Poza tym, warto było zobaczyć minę babki od WF, jak powiedziałam jej, że miałam uczucie, jakby mi ktoś nóż wbił i nim jeździł po plecach
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 720 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-28, 12:30
Ja najprawdopodobniej zrobie sobie w przyszłym roku,też na łopatce choruje na koty i wilki,tribale mi się nie podobaja sa za bardzo oklepane.Dzisiaj ogladałam galerie salonu w którym chce robić i znowu mnie ostro naszło tylko że narazie kasy brak oto pare przykladów co ten facet potrafi za pomoca igły i barwnika zrobić na ciele .
http://www.tattooalien.co...toopage0086.htm
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 540 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 19:54
hahahaha ja mam taki rysunek
ale gdybym miała juz którys z tych wybierac to muszę przyznać ze już choruje na tego kWiatka ( na tribalki chorowałam zanim jeszcze takie modne sie stały )
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 720 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-02, 08:51
Madae robiąc tatuaż nie zrób głupoty jak ta pani i nie rób na brzuchu ( bo widac że część tego tatoo jest w okolicy pępka) po ciąży będzie wygladać tragicznie! miałam okazje zobaczyć słoneczko na pępku po porodzie.... masakra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum