ja tez lubie takie delikatne... będe sobie robić tatuaż na kostce.. bardzo mi sie podobaja różyczki.. chciałam też na lędzwi albo łopatce ale wiecie co teraz może to fajnie wyglądać bo jestem młoda ale co za kilka lat... ehmmm chyba bym żałowała ale taki na kostce jest słodki i ładny...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-08-27, 12:38
a mi się różne różniste dziary podobają
mamy z Radkiem zamiar w przyszłości jakiś malutki sobie wydziarać, w tym samym miejscu..może jakiegoś chińca... ?
Ja rowniez chorowałam na tatułaz i nawet juz kiedys szłam sobie zrobic ale w ostatniej chwile sie wycifałam i zamast tego wolałam kolczyk.Teraz nie załuje ze nie zrobiłam bo znajac mnie napewno znudził by mi sie szybko a niestety to juz by było na całe zycie :D
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
hehehehe bardzo smieszne a zarazem jak w co niektore miejsca pasuja heheh
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 579 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-29, 20:16
Tak to boli i np: w okolicach lędźwi,karku , lopatek nawet bardzo bo tam masz malutko tkanki tłuszczowej i te miejsca są bardzo unerwione więc jesli ktoś ryje ci kilka godzin igłą pod skórą np: na karku to tylko możesz sobie wyobrazić jaki to jest ból.
hehehehe ale zwała o nie , co tez ludzie nie wymysla nawet ta zrobic sobie tatuaz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-30, 17:30
to ostatnie jest najlepsze xD
ja nie myslalam nigdy nad stalym tatuazem, raczej robilam sobie takie co schodza po kilku dniach i nie ma po nich pozniej zadnego sladu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum