Lubie tatuaże, sama mam dwa, jednak trzeba to naprawde przemyśleć. Czy będą mi się podobały za 20lat? Dzisiaj cięszko to stwierdzić. Ludzie z czasem się zmieniają.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-20, 09:53
A ja mam na brzuszku z prawej strony, orke ktora wyskakuje z wody I to wyglada tak ze z majtek niby ... mi sie podoba, ale nie wiem jak to bedzie jak zajde kiedys w ciaze... czy sie nie porozciaga... moja znajoma tez ma i po ciazy zero zmian na tatuazu... zobaczymy co ze mna bedzie...
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2181 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-20, 11:12
Jeszcze jakiś czas temu myślałam o tatuażu. Natchnął mnie chłopak, który sam myślał o jego zrobieniu, ale stwierdzam na dzień dzisiejszy, że albo miniaturka, albo kompletnie nic Odechciało mi się najzwyczajniej. Ale bardzo mi się podobają tatuaże na męskich i kobiecych łydkach czy na łopatce
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-22, 20:24
Motylki są piękne, sama chciałam miec jednego. Potem mi przeszło, a teraz znów wróciło tyle, że motyl przemienił się w feniksa... A planowane piejsce? Łydka
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 83 dni temu Posty: 739 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-01, 05:53
Ja chciałabym tatuaż, ale nie chciałabym tzn. na pewno ładnie ozdabia(ale ja mam tajemniczy szatański plan i tatuaż mógłby mi utrudnić jego realizację, więc odpada poza tym Tata jest przeciwny- poniekąd cieszę się no i mam ładne ciało nie chciałabym go szpecić, a interesujący tatuaż wybrać i wykonać go perfekcyjnie to raczej jest sztuka, ale mama się zgadza i nawet mówi, że sama sobie zrobi i co ja mam robić ?
Jeśli robiłabym sobie tatuaż to na zewnętrznej stronie nadgarstka coś w stylu Sheryl Cole- ale jeszcze nie do końca, lub na stopie i właśnie mam pytanie, niektórzy mają 8 gwiazdek, co to znaczy, bo to jest chyba dość popularne a ja tego nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum