Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 169 dni temu Posty: 84 Skąd: Wrocław
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-26, 01:37
Ines brawa za odwagę !!! Cerratko a z tym mięchem to potwierdzone ? ja tam nigdy bym sie nie wydziergała , dziewczyny a z tym cycem to wypaliłyście jak kulą w plot:-) ja mięcho zostanie potwierdzone to doradzę koleżance tyłeczek chyba , bo choruje na tatuaz od roku!eh no nie mogę z tym cycorem, a pomyslec,że śmiałkowie robie na ... w miejscach intymnych brrr Babeczki co o tym myslicie?
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-26, 11:33
dajmira napisał/a:
że śmiałkowie robie na ... w miejscach intymnych brrr Babeczki co o tym myslicie?
odpada z jednej strony dobre miejsce bo na starosc nie widac ale z drugiej strony musi tam potwornie bolec bo to takie wrazliwe miejsca przecia
Wysłany: 2008-06-26, 17:44
az mi sie przyponialy te zdjecia od cerratki ...to dopiero musialo bolec....
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 6 raz(y) 42,64 KB
Wysłany: 2008-06-26, 17:46
niki napisał/a:
okropne, nie chciałabym wizyty takiego smoka
no ja tez nie,ale twoj komentarz mnie rozwalil a to nie jest waz tak na marginesie?
[ Dodano: 2008-06-26, 16:47 ]
a nie ...skrzydla ma...niedopatrzylam sie
Wysłany: 2008-06-26, 18:00
niki napisał/a:
pewnie, na co innego patrzyłaś
no przecia..na te wzorki i precyzje wykonania
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-26, 22:17
niki napisał/a:
okropne, nie chciałabym wizyty takiego smoka
a wyobrazacie sobie francuza... brrr....
to musialo baaaardzo bolec a jak sie pozniej goilo... nawet nie chce o tym myslec ile ten facet musial wycierpiec przeciez to najbardziej unerwione miejsce na ciele faceta...
ludzie sa naprawde dziwni....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Lejdis, nie wiedziałam gdzie to umieścić. Mam nadzieję, że nie zostanę zbesztana za brak wiedzy..
szukam wzoru pewnego tatuażu.. przekopałam cały internet wzdłuż i wszerz i nul.. a wiem, że gdzieś gad się znajduje, bo kiedyś natknęłam się na niego na pewnej stronce. a teraz jak kamień w wodę, chlip chlip..
może któraś przypadkiem jest w posiadaniu tego, czego szukam..
zaprawdę powiadam wam, ozłocę tą, która mi pomoże..
mam tylko kawałek znaleziony na jakiejś stronce z tapetkami, a potrzebuje całości..
z góry merci za pomoc..
[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-06-30, 22:23 ] Scalony do tematu o tatuazach.
bckgrdsrv.jpg to ten gad, który mi nie daje po nocach słodko spać.. tego kacapa szukam:
Plik ściągnięto 102 raz(y) 12,17 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum