Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 87 dni temu Posty: 99 Skąd: Łodz
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 164
Włosy: kasztan
Stan: w związku
Partner: Ryszard
Wysłany: 2008-06-23, 11:16
ja mam jednorozca stylu na ramieniu, zaraz wkleja zdjecie
Strasznie bolalo, mialam znieczulenie, ale przestalo dzialac po kwadransie myslalam ze padne.
[ Dodano: 2008-06-23, 11:31 ]
juz wklejam
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 18,76 KB
_________________ Sumienie nie powstrzymuje od grzechów, przeszkadza tylko cieszyć się nimi.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 192 dni temu Posty: 858 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-06-23, 19:42
Mi się strasznie podobają kolorowe tatuaże, ale ponoć są szkodliwe dla zdrowia bo tam jakiś innych barwników się używa... a pozatym kolorek blaknie i trzeba co chwila poprawiać a poza tym to ja się za bardzo boję bólu
ines, szczerze to mi się nie podoba
wolę jakiś wzorek , symbol a nie zwierzątka
chyba, że motylka, ale to w ostateczności
no już na bank nie delfinka na cycku
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-24, 12:06
cerrata napisał/a:
wolę jakiś wzorek , symbol a nie zwierzątka
mi tez sie bardziej podobaja wzorki i nie podobaja mi sie kolorowe tatuaze
a na cycku to sie teraz lapy tygrysa robi jak EVE a nie tam delfinka
Wysłany: 2008-06-25, 11:39
Olciiia napisał/a:
ejjj ale na cycku to musi bolec ja nie radze...
chyba boli mniej niz np. na stopie
Wysłany: 2008-06-25, 11:48
asia21_87, z tego co slyszalam to najbardziej boli na kości, ścięgnach i tam gdzie generalnie skóra jest bardzo cienka, ale pewnosci nie mam
Wysłany: 2008-06-25, 11:57
asia21_87, no to albo ktoras z dziewczyn posiadajacych juz tatuaz nam tutaj sprawe objasni,albo ktoras z nas sie wydziara na cycochu zeby sie przekonac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum