Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 13:22
nad posladkami juz sie przejadło...kazda prawie ma tam jakies motyle kwiaty czy inne bohomazy na łopatce niby tez oblatany ale ma te cos w sobie taki sexy jest , a na posladku to taki super sexy i zarezerwowany głównie na plaze do stringow lub dla połówka
zawsze jeszcze mozesz zrobic takiego małego owinietego wokół kostki
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 13:37
Donn zależy od miejsca,tego jaką sie ma skóre...kiedyś słyszałam że tak ja mam nad pupą to boli,a mnie nie bolało tylko smyrało i spac mi sie aż zachciało,ale ja mam słabo ukrwioną skóre,depilacja też mnie nie boli
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
anusek, no własnie zastanawiam się nad tym gdy jest tatuaż robiony czy to nie swędzi na przykład albo czy nie swędzi i nie boli...jednak to jest wykonywane igiełką więc chyba musi boleć trochu..
a mi sie podobaja u kobiety na koctce tzn kolo super do wyglada,mialam sobie robic i nie robilam az w koncu zaszlam w ciaze i jakos teraz mi to nie podchodzi
Ale moj mezus sobie robi teraz na reku takze jak skonczy wkleje fote.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 18:52
Donn to zalezy od jego wielkosci, ilosci kolorow i salonu ale tak jak anusek napisała
za cały czarny za cm kwadratowy licza sobie od 60-100 zł przynajmniej z tego co sie kiedys pytałam )
Informacje: Dołączyła 36 dni temu Posty: 27 Skąd: Rabka Zdrój
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 18:10
Kiedys ktos mi powiedział ze powinnam w przyszlosci robic tatuaze.Jak bylam w gimnazjum uwielbialam malowac po rekach.Poem zarazili sie tym mopi znajomi i mialam zajecie na przerwach:P hehehheheh teraz juz nie maluje.Ani na skórze ani na papierze..... Sama osobiscie na stale chcialabym tatuaz na nadgarstku.A w innych miejscach to raczej tak na chwile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum