Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
TATUAŻE
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 22:29   

anusek azdroszcze :D ja nie mam gdzie zrobic <bezradny> w Wa-wie sa niby salony...ale kiepskie....100 zł to prawie darmoszka :D a %00 to tez jeszcze nie majątek :D ( zalezy od wielkosci wzoru :P )

co do tatuazu ...to ja nawet na szyi myslałam zeby sobie zrobic...ale to bedzie napewno cos czego nie bede sie wstydziła za kilka lat i nie bede miała zamiaru tego zakrywac :D pozatym.....za kilka lat moze mnie juz nie byc :P

REKLAMA

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 139 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 03:19   

Dzis w radio powiedzieli ze ponad 60% KOBIET I DZIEWCZYN W WIEKI OD 16 DO 29 LAT MA TATUAZ :shock: MAM JESZCZE ROK ALE TATUAZU TO NIE ZROBIE JAKS MNIE NIE CIAGNIE :-/

[ Dodano: 2008-02-20, 03:21 ]
MOZE U KOGOS JAKIS maly na szyji lub kostce ale u siebie eeeeeee nie dziekuje :oops:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 08:25   

Kociak napisał/a:

Moim zdaniem, jeśli tatuaż dla kobiety to w niewielkich ilościach i taki, którego nie będzie się musiała w przyszłości wstydzić i nie chodzić w samych spodniach i golfach ubrana do pracy :D
to zdanie mi sie podoba. laska wywali wielki tatuaz a przyszlym pracodawcom moze sie to nie podobac juz na pierwszy rzut oka...no chyba, ze woli ozdobe zamiast pracy to co innego i zwracam honor ;-)
czasem trzeba przystopowac na chwile i obmyslec plusy i minusy...ja wiem, ze nigdy sobie nie zrobie czegos takiego, jedyne co to myslalam kiedys nad palcem ale Madaeasna mnie odwiodla od tego pomyslu :-D i zostaje bez 8-)

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 189 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 08:57   

Ja uważam, że tatuaż może być w każdym miejscu, jeśli tylko gra z właścicielką czy właścicielem. Jeśli ktoś, kto na prawdę przemyślał i chciał i to się łączy z nim i z jego naturą , to nawet na szyi jest ok. I założę się, że ambicją tej osoby nie jest praca tam, gdzie trzeba go zakrywać. A jeśli nawet to nie będzie tego robił :lol:
..mam znajomą, która poszła zrobić sobie jakiś tatuaż, wróciła z ogromniastym pająkiem na łopatce. Najlepsze jest to, że ona boi się pająków..koleś rysujący ją do tego przekonał. No i teraz chce już go usuwać.. Jak dla mnie beznadzieja <bezradny>

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 09:29   

Shamatu napisał/a:
No i teraz chce już go usuwać..
<sciana> i gdzie tu zdrowy rozsadek :roll:

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 09:54   

Wczoraj wpadła do mnie koleżanka i oznajmiła, że robi sobie gwiazdkę na karku. Powiedziałam, co o tym sądzę a ona strzeliła focha. Teraz ja już nie będę ingerować ani wyrażać swojego zdania. Jeśli człowiek to chce i mu się podoba to proszę bardzo ale wątpię, że kobieta czy mężczyzna znajdą później pracę na przykład w banku z tatoo na szyi czy karku. :arrow:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-20, 10:34   

Jewel napisał/a:
wątpię, że kobieta czy mężczyzna znajdą później pracę na przykład w banku z tatoo na szyi czy karku.
wiesz oczywiście nie można generalizować, może gdzieś znajdą ale na pewno są miejsca, gdzie z góry zostaną zdyskwalifikowani za rysunek na ciele. Nie mówiąc o tym, że dla mnie kobieta wytatuowana wszędzie gdzie możliwe jest taka niekobieca....

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 10:49   

No niby tak ale nie chciałabym żeby mnie obsługiwała na jakimś poważnym stanowisku kobieta która ma ramiona albo w jakimś widocznym miejscu tatuaż. Niby mi to nie przeszkadza ale dla mnie taka osoba nie jest poważna jak ma w takich miejscach tatuaż w których rzuca się w oczy.

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 189 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 10:54   

Kociak napisał/a:
Nie mówiąc o tym, że dla mnie kobieta wytatuowana wszędzie gdzie możliwe jest taka niekobieca....

Dokładnie...jak ze wszystkim, przesada jest niewskazana.

anusek 

Informacje:
Dołączyła 175 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 15:16   

Jewel oj byś sie ździwiła co one tam mogą miec.co do babek nie wiem ale mam kilku kolegów którzy na codzień do pracy chodzą w garniturach więc i tak nic nie widac...a pod...oj czego oni tam nie mają :shock: prawda jest taka że na ważnym stanowisku nie pokazuje sie za dużo ciała.gwiazdka na karku?włosy chyba zakryją?ja postanowiłam że będe robic tylko w takich miejscach kórych nie będe pokazywac jak sie zestarzeje,póki co mam nad pupą,nastepny będzie na brzuchu i na żebrach

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-20, 20:04   

anusek napisał/a:
prawda jest taka że na ważnym stanowisku nie pokazuje sie za dużo ciała
no nie koniecznie. Jesteś panią biznes women, możesz chodzić w spódniczkach do kolan i koszulce z dekoltem. A tu tatoo na łydce albo na kostce albo gdzieś na szyi czy piersiach i co?? widać :P

anusek 

Informacje:
Dołączyła 175 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 23:16   

Kociak mam nadzieje że każdy chociaż chwile sie zastanawia nad tym gdzie zrobic tatuaż,że ewentualnie trzeba go będzie zakryc na te kilka godzin w pracy.ale jak ktoś chce to może sobie zrobic nawet na twarzy jak Mike Tyson,nie moja sprawa.wiem że nie chce byc bacią z dziarą na ramieniu albo kostce i robie tak żeby móc je łatwo chowac pod ubraniem,no chyba że będzie moda na gołe brzuchy u emerytek to leże :mrgreen: :-P

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 00:08   

jesli chodzi o tatuaz na karku to i tak go w wiekszosci przypadkow nie widac :D bo włosy zasłaniaja :D nawet te sredniej dł :P nooo chyba ze on se na karku zaczyna, owija wokoł szyi biegnie przez plecy zawija na biodrze i jeszcze ze 3 razy : wokół uda, łydki i konczy na kostce :P co do pracy...dzis wiekszosc ludzi juz nie zwraca na to uwagi :) wszystko zalezy jeszcze od rodzaju tatuazu i jego wielkosci, ale dzis wiekszosc pracodawców ma to w nosie :) zresztas dzisiejsi pracodawcy, a przynajmniej kadrowi którzy zajmuja sie zatrudnianiem sa w bardzo wielkim stopniu niewiele starsi od nas :D czasem nawet młodsi ( zdarzyło mi sie :P )

co do sprawy kolezanki ktora "rysownik" namówił na pająka ....no cóż ....moze nie powinnam ale sie wypowiem...cytująć: żal.pl.... to tak jakby poszła do szpitala na pobranie krwi i namowionoby ja na zaplodnienie invitro..... ja idac do salonu mam juz przygotowany w mysli lub na kartce wzór...a jesli nie to ide by cos mi doradzono...przejrrzec wzory ale na bank nie robic tatuaz od razu..... nad takimi rzeczami mysli sie tygodniami...ja juz ze 3 lata a i tak jeszcze pewnosci nie mam..... waham sie pomiedzy kilkoma pomysłami....

Martha 

Informacje:
Dołączyła 172 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-21, 16:05   

tez uwazam ze powino sie dobrze przmeyslec tatoo i zrobic w takim miejscu ktorego czlowiek nie bedzie sie w przyszlosci wstydzil pokazac..albo swobodnie moze zakryc (np w pracy).

Madae: a jaki chcesz, ze masz problem z uzbieranieM?

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 00:16   

hehehehe taki sredni :P a problem mam bo mam za duzo wydatkow i priorytety wazniejsze...i moje tatooo idzie w odstawke :P

Odpowiedz do tematu