Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 627 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-12-09, 09:12
Roszpunka napisał/a:
Mój mąz ma super dziarke na plecach-urodził się w roku smoka i taki motyw sobie wybrał
Mój przyjaciel zrobił sobie niedawno smoczka narazie kontury i część cieniowania a w marcu ma przylecieć (mieszka w Angli) na dokończnie ma go na ramię,część klaty i plecki super to wygląda
a mnie jakoś to nie kręci..szkoda mi skóry, pewnie by mi się znudziło za jakiś czas, pewnie niedługi...
tak kiedyś z Radkiem stwierdziliśmy, że może kiedyś sobie coś malutkiego w mało widocznym miejscu zrobimy, takie same dziarki
Wiecie, jakieś delfinki na tyłku i te sprawy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 269 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-11, 22:46
ja jestem jak najbardziej za...ale bez przesady - nie jakies wielkie i w miejscach ktore ewentualnie mozna zaslonic...:)
mam dwa ...pierwszy robiony na ledzwi jeszcze zanim stal sie taki boom na tatoo w tym miejscu...(7lat temu robiony)
drugi mniejszy na wglebieniu miednica/biodra..oba uwielbiam. (5 lat temu robiony)
Chcicalabym jeszcze jeden ...ale to tak jest..ciagnie dalej. Obiecalam witkowi ze wiecej nie zrobi wiec nici... i dobrze..bo jak zrobie to przed kolejnmi nikt mnie nie powstrzyma..
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 188 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-19, 11:09
tatuaż to świetna sprawa chce mieć w przyszłości kilka
wzorek u dołu pleców i pod brzuchem
jakiś na ramieniu może
na rękach pionowo napis hardstyle na jednej
na drugiej napis hardcore bo to są gatunki muzyki które kocham xD
aha i jeszcze na łopatce jakiś malutki
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 284 dni temu Posty: 1407 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-19, 11:18
ja mam jeden- u dołu pleców, i to mi wysarczy. myślałam o drugim, chciałabym na brzuchu tak poniżej piersi, pionowo aż do hmm.. wgłębienia biodra napis chiński czy z jakichś takich fajnych znaczków imię mojego synka
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-19, 19:34
mOtOcYkLiStKa napisał/a:
chce mieć w przyszłości kilka
o matko... ale wiesz, że tatuaż to się nie zmyje po 5 latach?
Moim zdaniem, jeśli tatuaż dla kobiety to w niewielkich ilościach i taki, którego nie będzie się musiała w przyszłości wstydzić i nie chodzić w samych spodniach i golfach ubrana do pracy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 272 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 19:38
a ja już niedługo będe miała kolejny,albo raczej 2.dowiedziałam sie że kolega sie tym zajmuje i mam specjalny rabat,w salonie za te 2 co chce bym zapłaciła ok500zł a u niego coś koło100zł,a chłopak ma talent,nawet coś ma dla mnie zaprojektowac
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 284 dni temu Posty: 1407 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-19, 20:54
anusek napisał/a:
a ja już niedługo będe miała kolejny,albo raczej 2.dowiedziałam sie że kolega sie tym zajmuje i mam specjalny rabat,w salonie za te 2 co chce bym zapłaciła ok500zł a u niego coś koło100zł,a chłopak ma talent,nawet coś ma dla mnie zaprojektowac
zrobie dwa tatuaże, bo mam rabat i zapłace 1/5 ceny. gratuluje myślenia
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum