Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-01-27, 17:24 targi ślubne
czy wiecie cos wiecej na temat targow slubnych 28 stycznia w Qubusie, pytam konkretnie o ewentualna cene wejscia albo czy potrzebne jest zaproszenie, o ktorej to sie zaczyna???
"28 stycznia (w niedzielę) w Wałbrzychu w hotelu Qubus odbędą sie targi ślubne. Jak to bywa przy takich okazjach, będzie można obejrzeć najnowsze trendy w modzie ślubnej, ale pokazy będą robić również salony kosmetyczne, fryzjerskie, hotele restauracje, a także kamerzyści, jubilerzy, kwiaciarnie, zespoły muzyczne.
Przewidziany jest pokaz mody ślubnej z udziałem laureatek wyborów Miss Polski.
Jak zapewniają organizatorzy na targach będzie można wygrać suknię ślubną wartości 2500 złotych oraz 10 kuponów na suknie ślubne o wartości 250 złotych każdy."
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-27, 23:46
Ja nic nie wiem, ale moja koleżanka tam pracuje, więc napiszę do niej i się spytam jak się czegoś dowiem, to napiszę hehe, a tak by the way, pierwszy raz słyszę, żeby w wałbrzychu jakieś targi ślubne były... ale podejrzewam, że i tak nie będzie tam nic konkretnego i ciekawego.... jak to na takich targach bywa
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-28, 15:05
No, nic mi ta kumpela nie odpisała...Może warto tam po prostu zadzwonić i się spytać? a tak przy okazji...
niki, jak tam przygotowania do ślubu? pochwalisz się suknią?? (tylko to już nie tutaj, tylko w innym temacie)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-01-28, 20:08
nie poszłam na targi, przez okropna pogode (ładnie wyglada tylko przez okno) -rozchorowałam się. a slub...narazie takie wstepne plany, musze najpierw dokonczyc szkole, na szczescie juz niewiele zostalo. wiec jak dobrze pojdzie to moze przyszly rok...
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
nie dziwię sie. tez mi z domu się nie uśmiechało wychodzić.
niki napisał/a:
slub...narazie takie wstepne plany, musze najpierw dokonczyc szkole, na szczescie juz niewiele zostalo. wiec jak dobrze pojdzie to moze przyszly rok...
fajnie, że to jeszcze przed Tobą i zbliża się wielkimi krokami rewelacyjny czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum