Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-12, 22:14
ja mam w pokoju tapetę ( ale pokój był tapetowany jakieś 10 lat temu ). Jak będę miała już swoje własne mieszkanko to zdecydowanie stawiam na farbę i jakieś pastelowe pokoje. Nie wiem, jakoś tapety mi się chyba przejadły. A w pokoju dziecięcym jakby się udało to jakiś fajny rysunek, ale sądzę, że ciężko będzie znaleźć kogoś kto będzie umiał coś tak ładnie namalować paulledda, to co wkleiłaś to farba prawda? Śliczne toto jest Kto Ci takie cudo zrobił
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-13, 19:47
tez jestem za farba i swoj pokoj pomalowałam na niebiesko- przydałoby mu sie odswiezenie, ale nie ma na to czasu. na allegro są fajne rzeczy do ozdoby pokoju dla dzieci- fototapety. wkleje kilka
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 164,03 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 160,82 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 196,39 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 137,29 KB
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum