Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 682 dni temu Posty: 2034 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-10, 16:13
Bardzo podobają mi się sypialnie pomalowane na kolor "fuksja". Tapetę miałam raz i powiedziałam sobie "nigdy więcej". Farba u mnie wygrywa. Chociaż bardzo podoba mi się też stiuk.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2008-11-12, 14:01
tyle,że niefajnie jest kiedy odchodzą od ściany
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
ja mam boazerie na scianach. Ale podoba mi sie też korek
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
ja jestem zwolenniczką farby. jest tylko jedno ale...brud. przy psie miejsca, w których ona najczęściej się układa są już brzydkie. przy tapecie łatwiej utrzymać czystość. chyba na wiosnę będę musiała Marcina dogonić do odnowienia naszych ścian, przynajmniej w niektórych pomieszczeniach.
a ja lubię jak jest sciana pomalowana, a na to naklejony kawałek tapety np w kwiaty albo jakieś inne ornamenty. Widziałam na jakimś kanale jak remontują mieszkania i właśnie często tak robią. Super to wygląda
my mamy wszędzie farbę, ale mi się podoba tapeta, teraz są takie piękne wzory
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Farba wygląda bardziej estetycznie, więcej kolorów do wyboru, możliwość zmiany częstej. Poza tym farba nadaje charakteru mieszkaniu.
Tapeta często się brudzi i wygląda koszmarnie po roku. Poza tym nie polecam jej zdejmowania. Kleje dość mocne. Porażka.
Ja także jestem za farbą,wybór kolorów jest tak ogromny,że naprawdę jest z czego wybierać.Można tworzyć różne wzory na ścianie,dowolnie jak tylko się chce lub kombinować z szablonami.
teraz jest tak wiele fajny wzorów tapet , ze do niektórych pomiesczen mogłabym wybrac tapete zamiast farby
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 136 dni temu Posty: 246 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Wiola
Włosy: blond
Stan: mężatka
Wysłany: 2010-03-22, 17:45
ja robią remont teraz u siebie w domu np. w kuchni mam połączenie farby z tapetą. Mam zieloną ścianę farbą Dulux i pomiędzy tym przez środek tapetę z zielonym wzorem wygląda to naprawdę fantastycznie i polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum