Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-29, 20:59
super te naklejki cerratko wynalazłaś bardzo mi sie podobaja te maki na fioletowej scianie i maki na niebieskiej z tym ze ja tyle bym ich nie nawalila te maki z tego co widze na tej str ktora podalas, chyba recznie sa namalowane, ale jest tam kilka prostszych zworow, ktore smialo mozna samemu sprobowac zrobic nie moge sie doczekac swojego domku
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 00:33
Dopiero teraz weszlam do tego tematu paulledda przeciez to jest arcydzielo czy twoj mezulek to jakis artysta??????? Pokoj dziecinny i sypialnia poprostu
co do tematu to ja wole farbe choooooooooc teraz sa takie sliczne tapety kiedys poszlam na kompromis i na jednej sciane w pokoju walnelam sobie tapetke taka cegla z bluszczem fajnie wygladala
[ Dodano: 2008-04-06, 04:06 ]
kilka pomyslow na malowane sciany
ciekawa jestem czym tak pomalowali ta zielona sciane???
a tu najbardziej podoba mi sie ten napis nad oknem
[ Dodano: 2008-04-06, 04:10 ]
dobre macie jakies gazety?
ciekawe co zrobia z wisienkami jak zmienia kolderke na truskaweczki
nieeee no kominek normalnie wymiekam
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-17, 09:00
ta sypialnia wyglada cudnie, może nie tylko ze względu na wzorek, który fajnie wygląda z odpowiednimi kolorami ścian, no i w kuchni na pierwszym zdjęciu też pieknie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
bardzo fajen pomysly z tymi wzorami, ja jestem za farba ale nie jednolicie pomalowane sciany a wlasnie jakies wzorki lub rozne struktury i rozne barwy, a tapety tez sa ladne ale jakos mniej przktyczne mi sie wydaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum