Raczej tak.
Ja mam w pokoju tapetę i się to odkleja i potem doklejam i tak wkółko i dłogo nie potrzyma bo znów odklejone. Ja juz w domu ciągle gadam o tym aby mi remont zrobić ale nie ma kiedy
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
ja mam tapety i jakoś nic mi się nie odkleja ktoś wam widocznie źle położył przy farbach ściany są zimne, nie można ich myć itd. obstaje nadal przy tapetach w którymś wątku są zdjęcia z mojego mieszkanka i widac jakie są tapety, możecie sobie pooglądać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 280 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-08-16, 10:12
Magdaru napisał/a:
ja mam tapety i jakoś nic mi się nie odkleja ktoś wam widocznie źle położył przy farbach ściany są zimne, nie można ich myć itd. obstaje nadal przy tapetach w którymś wątku są zdjęcia z mojego mieszkanka i widac jakie są tapety, możecie sobie pooglądać
takze farbe mozna umyc, jak bede miec troche czasu to wkleje zdjecia z mojej sypialni...
[ Dodano: 2007-08-16, 11:45 ]
Magdaru napisał/a:
to wlasnie zdjecia o ktorych ci mowilam, farba doskonale zmywalna, malo brudzaca sie, mozna wylac wiadro wody i sie nie bedzie luszczyc...
jak mieszkalam z rodzicami to tapety nigdy sie nie odlejaly ale jak sasiad nam mieszkanie zalal to juz nic sie nie dalo zrobc...
w kazdym razie kazdy ma swoje upodobania... farba czy tapeta wazne zeby nam sie podobalo
paulledda piękna sypialnia i farba też
ja nie mówi, że farby są złe, ale u nas w domu zawsze były tapety i nie wyobrażam sobie nic innego, tym bardziej, że teraz jest niesamowity wybór i można sporo ciekawych rzeczy zrobić z tapetami
ja teraz jestem za farbą, chyba dlatego, że tapety mi się przejadły. w mieszkaniu u rodziców zawsze były tapety, nigdy nie było z nimi problemów, ale teraz stawiam na farby ale nie mówię, że nigdy nie wrócę do tapet, całkiem możliwe, że za jakiś czas będą i u nas tapety.
paulledda pokój córci rewelacja też taki chcę i córcię też chcę
Ja stawiam na farby!!! Jest teraz taki wybór odcieni że każdą ścianę można inaczej pomalować. Klatkę schodową i korytarze mam w panelach MDF-polecam bo łatwe w utrzymaniu czystości i trwałe.Też jest mnóstwo kolorów do wyboru.W swoim domu nie mam tapet i chyba nie będę miała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum