Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 14:32
beda krecic nastepne edycje dopoki ludzie beda to ogladac tak jak z big brotherem i barem bedzie z ta roznica ze ten program poza wszechogarniajaca i obecna głupota wyzej wymienionych wnosi takze cos pozytecznego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-19, 15:46
Ja uważam, że to przesada. co za dużo to niezdrowo. A co do potencjalnych kandydatów... pudelek.pl podaje:
Cytat:
Według naszego informatora w ostatniej części popularnego programu zatańczą:
Borys Szyc
Weronika Rosati
Maciej Zakościelny
Natasza Urbańska
Natalia Kukulska
Magdalena Schejbal
Anna Guzik
Katarzyna Bujakiewicz
Ula Dębska
Tomasz Kot
Renata Lepper
Agnieszka Dygant
Ale jeszcze później portal podaje:
Cytat:
Lista uczestników 6. edycji Tańca z gwiazdami wciąż nie jest zamknięta. Wczoraj na rozmowach z producentami pojawił się Oleksandr Nikitin, znany z roli Roberta Donovana w Na dobre i na złe.
Serwis Lansik.pl donosi, że w programie nie wystąpią jednak Maciej Zakościelny i Ula Dębska. Potwierdzili to ponoć sami zainteresowani
Później pudelek.pl podaje, że prawdopodobnie w programie wystąpią także: Piotr Fronczewski i Jacek Kawalec.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 21:58
Ponoć miało następnych edycji nie być bo spadła strasznie oglądalność ale pewnie przez "Skazanego na śmierć" bo leciał równolegle na Polsacie. Tej edycji na pewno nie będę oglądać.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-28, 16:41
madzia, dobry pomysl
napisz do TVN-u
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum