Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 38 dni temu Posty: 385 Skąd: Pasłęk
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 160
Włosy: braz
Stan: panna
Partner: Andrzej
Wysłany: 2008-04-24, 10:48
Najbardziej podoba mi sie jak tańczy Magda Walach z partnerem i Tamara Arciuch
nie podoba mi sie wogole jak tańczy Pudzianoski wogole przez niego odpadaj fajne osoby
_________________ Życie może istnieć tylko dzięki miłości.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 13:46
Tamara z odcinka na odcinek coraz lepiej tańczy najbardziej mi sie podobał jej taniec Magdy Walach i Elizabeth
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-04-26, 10:06
Moniika napisał/a:
Magdaru napisał/a:
tylko to jest troche głupie, w końcu to taniec mają oceniać
no dokładnie na tym program polega
E tam..ocenia się właśnie popularność i niezły wygląd.. Przecież to program rozrywkowy a nie turniej Moim zdaniem takie jest założenie tego , po to są tam "gwiazdy", trzeba ściągnąć najwięcej par oczu przed tv Przez Pudziana inni wypadają ale prawda jest taka, że on tam robi show a o to w tym wszystkim chodzi..od początku był gwoździem programu i doskonale spełnia swoją rolę ..a jak okazało się, że nie jest aż tak tragiczny jak się zapowiadał to tym bardziej wszystko jest w jak najlepszym porządku
Jurorzy niby tacy zawodowi a w wielu komentarzach o nogach, o urodzie i takich tam, rozrzedzają atmosferę i lekko kreują
Moim zdaniem takie programy to sposób właśnie na wykreowanie swojej osoby (dla tych znanych mniej) i na podbicie popularności..więc umiejętności schodzą na plan dugi albo i trzeci
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-12, 08:54
fajnie, że wczoraj odpadł janowski. jury nieźle krytykowało Bosakową, w sumie trochę wstyd, że to ona w tym programie jest tancerką, a popełnia błędy. pudzian mógłby w następnym odcinku odpaść, już się wystarczająco nachodził,a na zwycięstwo nie zasłużył. arciuch i walachowa bardzo mi się podobały, myślałam, że arciuch może odpaść, bo ostatnio stawała w tych dwóch parach do odrzutu.oby obie były w finale
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-12, 22:50
cos więcej chodzi niż tańczy, a teraz już czas na dobrych tancerzy w finale. i sie zrobił taki zawziety, taniec chyba tez przestał dla niego być zabawa
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum