Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 13:14
ona jest tam tylko po to by wszystkim dawac najwyzsze noty...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 10:50
Kociak napisał/a:
A ja już obstawiam finał: Damięcki, Steczkowska i Młynkowa
całkiem to prawdopodobne Damięcki z facetów najlepszy a z tych 2 babek, dla mnie Steczkowska górą, jest taka filigranowa i zgrabniutka jak tancerki i świetnie się rusza
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-25, 11:12
w niedziele to najbardziej mi sie podobal taniec Młynkowej
uwazam ze swietnie zatanczyla xD tak samo jak Damiecki ;]
moim zdaniem zamiast Kammela powinna odpasc Isis czy jak jej tam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 11:17
Anija napisał/a:
moim zdaniem zamiast Kammela powinna odpasc Isis czy jak jej tam
zgadzam się, patrzyć na nią nie można, te zęby wiecznie na wierzchu a wszyscy jej powtarzają, ze ma taki piekny uśmiech jak kobyła no i tańczyć kobita za bardzo nie potrafi za wysoka jest
zgadzam się, patrzyć na nią nie można, te zęby wiecznie na wierzchu
zauważyłam jeden motyw ostatnio:
kiedy dowiedzieli sie , że zostaja to gasną na chwilkę te światła i te jej zęby po prostu świeciły w tych ciemnościach komicznie to wyglądało
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 12:04
calineczka napisał/a:
kiedy dowiedzieli sie , że zostaja to gasną na chwilkę te światła i te jej zęby po prostu świeciły w tych ciemnościach komicznie to wyglądało
własnie, też mi się to rzuciło w oczy moze ma jakąś fluoroscencyjną szczękę
własnie, też mi się to rzuciło w oczy moze ma jakąś fluoroscencyjną szczękę
Dobre!
Ja w ogóle nie wiem, co ta dziewczyna tam robi, nikt o niej wcześniej nie słyszał, a tu nagle wielka gwiazda! Ciekawe, czy jak będzie tańczyć passo doble, to też tak będzie zęby suszyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum