Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-07, 17:02
calineczka napisał/a:
Moja główna faworytką jest Magda Walach
moją również
Dobrze że odpadła Socha
Tamara wczoraj bardzo ładnie wyglądała strasznie mi się jej włosy podobały
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-07, 17:08
Donn napisał/a:
buu nie oglądałam wczoraj tańca..
ja patrzyłam ale tylko wybrane osoby
zapomniałam jeszcze napisać, że Pudzian to z odcinka na odcinek coraz lepszy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-07, 17:41
Donn napisał/a:
czyli się nam chłopak rozwija mówisz?
no baaa
na początku każdy był ciekawy jak pójdzie w tańcu takiemu "mięśniakowi"
a tu proszę świetnie daje sobie radę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 22:05
Pudzian jest super,może nie tańczy jakoś niesamowicie ale widac że dobrze sie przy tym bawi i jest niesamowicie sympatyczny,nie marudzi zawsze umiechnięty i jakoś tak nie sądze że jest tam tylko dla kasy i popularności jak niektóre osobniki
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-07, 22:10
źródło Pudelek
We wczorajszym odcinku Tańca z gwiazdami to nie Pudzian zrobił najlepsze show. Przyćmiła go Tamara Arciuch, której gratulujemy kunsztu aktorskiego i poczucia humoru. Aktorka zapowiedziała swój występ na parkiecie parodiując Dodę i trzeba przyznać, że nieźle jej wyszło. Ujęła wszystko: kiczowaty styl, sposób wysławiania się, głupkowaty śmiech i słynny już tekst, że "królowa jest tylko jedna". Ciekawe, czy "królowa" odpowie coś w Gwiazdy tańczą na lodzie (tak, to już oficjalnie najbardziej interesujący punkt tego programu).
Poza tym - bez zmian. W studio nadal panuje niezdrowa atmosfera promowania Agustina Egurroli. Żaden najazd kamery na publiczność nie obędzie się bez jego uśmiechu, a szczytem wszystkiego było pokazanie w choreografii jednej z par okładki książki: Agustin Egurrola Nauka tańca. Te zabiegi nikogo już nie żenują i nie dziwią.
Z programem pożegnali się Małgosia Socha i Robert Kochanek. Chyba zasłużenie, choć smutno nam trochę. Kochanek, Maserak... już prawie jak meble w studio, a teraz nie ma żadnego z nich.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 22:19
jakoś mi sie ta tamara nie podobała wczoraj,może to i było zabawne ale robione tak na siłe,bo ona ta poważna zawsze,widac że pod publike to zrobiła,a pudzian to pudzian on jest zawsze taki sam
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Wysłany: 2008-04-14, 08:07
Pudzian się wczoraj nie spisał
Tamara Arciuch z odcinka na odcinek naprawdę jest coraz lepsza <zakochany<
Świetny6 taniec Magdy Walach
dobrze, że odpadł Łukasz Zagrobelny ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum