Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:31
Nymphadora napisał/a:
calineczka napisał/a:
Ja widziałam tylko kawałek Fajnie , że Gąsowski prowadzi
A mnie to się właśnie nie podoba, bo go nie lubię
mi też jakoś tam nie pasuje jednak Urbański miał swój urok i umiał fajnie poprowadzić program, a Gąsowski jakiś taki mało reprezentatywny jest już lepiej wyglądałby w tym miejscu Rozmus
Informacje: Dołączyła 382 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:56
Hehe, Rozmusa też nie lubię, ale rzeczywiście pasowałby lepiej
No a Urbański jak dla mnie był tam jakoś "na swoim miejscu". Ale podobno za dużo kasy chciał
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Muszę powiedzieć, że mi się jednak bardziej podobał Gąsowski, niż Urbański. Urbański chyba trochę za sztywny był. Jedno jest pewne - tvn zaoszczędził Ciekawe, ile dostał Gąsowski?
A tak swoją drogą, co myślicie o Stachurskim? Bo czytałam, ze to może być wszystko sfingowane
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 388 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 13:26
Kasiula napisał/a:
A tak swoją drogą, co myślicie o Stachurskim? Bo czytałam, ze to może być wszystko sfingowane
Sama się nad tym zastanawiam. Przecież na pewno wiedział, ze na dłuższą metę nie będzie mógl tanczyć ze skręconą kostką. Niepotrzebne było to całe przedstawienie, bo mógł zrezygnowac jeszcze przed programem. Chociaz z drugiej strony te łzy wzruszenia...Chyba, że umie tak dobrze grac.
No, mi się go zrobiło żal... Podobno ma przejść jakąś operację. Ciekawe, ile w tym prawdy. Ale najbardziej mi było szkoda jego partnerki, bo dziewczyna odpadła bez możliwości pokazania, co potrafi (no i nie zarobiła).
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 13:43
Stachurski chyba nie udawał, bo nawet w trakcie treningu było pokazywane, że miał jakąś kontuzję, więc chyba na serio go bolało a jego partnerka nie pierwszy raz tańczyła, więc już miała okazję sie pokazać w poprzednich edycjach
Fakt, pokazała się już, ale ta edycja się dla niej skończyła, a szkoda...
Ja też wierzę w tą kontuzję Stachurskiego i widać, ze było to poważne, bo inaczej nie zrezygnowałby.
A teraz jeszcze mi się przypomniało... zwróciłyście uwagę na zachowanie Beaty Tyszkiewicz po zatańczeniu przez pary mambo? Mam wrażenie, że to nie było udawane i muszę przyznać, ze aż mi się nieprzyjemnie zrobiło
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 434 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 13:49
Kasiula napisał/a:
zwróciłyście uwagę na zachowanie Beaty Tyszkiewicz po zatańczeniu przez pary mambo? Mam wrażenie, że to nie było udawane i muszę przyznać, ze aż mi się nieprzyjemnie zrobiło
a co ona zrobila?? bo ja nie ogladalam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
zwróciłyście uwagę na zachowanie Beaty Tyszkiewicz po zatańczeniu przez pary mambo? Mam wrażenie, że to nie było udawane i muszę przyznać, ze aż mi się nieprzyjemnie zrobiło
a co ona zrobila?? bo ja nie ogladalam
Skoczyła do Pavlovic (przynajmniej ja to tak odebrałam): Iwonko, przestań mi przerywać raz na zawsze! To jest nie do wytrzymania! (czy jakoś tak). Nie spodobało mi się to
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 467 dni temu Posty: 4578 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 13:55
A ja powiem tak. Nie ogladam tej edycji...nie mam zamiaru ale ostatnio wypowiedzi tej Tyszkowicz sa zenujace przypomnialo mi sie jak byla ostatnio w rozmowach w toku...
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 14:10
to zawsze było zmierzłe, stare babsko ja jej nie lubie, wogóle po kija ona w tym tańcu z gwiazdami jest, przecież nie ma nic wspólnego z tańcem ani z muzyką taka niby dupna pani, bleeee....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum