Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-06, 13:28
Madzia81 napisał/a:
Nimfetka napisał/a:
Rusza też program"taniec na lodzie" na jedynce bodajże, to będzie zapewne ciekawe.
podobno już nie rusza, zrezygnowali z niego, bo nie szło im to tańcowanie na lodzie tak gdzieś czytałam.
ooo nie slyszalam o tym szkoda bo bylam ciekawa jak to im wyjdzie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
I jak tam?oglądałyście wczoraj? ja kawałek tylko, więc zbyt dużo nie mogę powiedzieć szkoda, że Stachursky odszedł, bo z tego kawałka widać było że nie szłoby mu tak źle. Ale z drugiej strony - nie dziwię się mu, zachował się zresztą bardzo ładnie
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-10, 12:02
ja oglądałam rzeczywiście zachował się w porządku, ale szkoda że zrezygnował
z drugiej jednak strony szkoda byłoby Fidusiewicza albo Kamela ten cały stary, paskudny Bryndal mógłby odpaść bo wcale tańczyć nie potrafi jak pokraka się tam ruszał
Wysłany: 2007-09-10, 12:09
a ja nie ogladalam wczoraj TzG
czyli jak Jacek odszedl z wlasnej woli to nikt inny wczoraj nie odpadl?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-10, 12:17
aha dzieki Magdaru za wyjasnienia ;]
Wysłany: 2007-09-10, 12:21
ja sobie oglądałam wczoraj big brothera ;]
a TzG obejrze sobie powtórkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum