Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 258 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-01-17, 16:05 Taniec
znalazłam temat o tańcu brzucha ale o innych jego formach nie dlatego go zaczne.
czy chodziłyście na kurs tańca klasycznego, a moze nowoczesnego ?
co sądzicie o dziewczynach tańczących w klubach lub na dyskotekach ?
ja przyznam sie ze był pewien czas w moim życiu kiedy tańczyłam w dyskotece. zawodową tancerką nie jestem ale komuś spodobało sie to jak sie ruszam i zaproponowano mi posade. oczywiście o żadnych formach striptizu mowy nie było. jedyne co miałam robic to tańczyc na podeście przy didżejce i oczywiście ładnie wygladac. stroje dobierałam sobie rózne.wraz z upływem czasu były one coraz odważniejsze ale nigdy nie odkrywały wszystkiego.
jak chodziłam do podstawówki to chodziłam przez półtora roku na tańce, a pózniej zrezygnowałam czego żałuje do tej pory a co do tańców w dyskotece to podobno tańcze świetnie i moim skromnymj zdaniem tak jest
Ja też w podstawówce chodziłam na kurs tańca disco. Także z kursu nic nie pamiętam Ale teraz to się zupełnie inaczej tańczy na imprezkach niż wtedy. A w ogóle to uwielbiam tańczyć!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-01-18, 14:07
Ja uwielbiam taniec to moja pasja dawno dawno temu chodziłam na jakieś lekcje tańca towarzyskiego, ale byłam mała i niezbyt wiele z tego pamiętam... A teraz..Żałuję, że wcześniej jak miałam więcej czasu nie zapisałam się na kurs tańca nowoczesnego... Bo wiem, że tańczyć potrafię, uwielbiam, ale jakoś wcześniej nigdy o tym nie pomyślałam Kiedyś brałam nawet udział w konkursie tańca na wakacjach zajęłam drugie miejsce chyba ale to za granicą - w moim mieście jednak bym się nie odważyła - poza tym niepotrzebne mi teraz to żeby się jacyś faceci gapili na mnie i ślinili
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-18, 14:19
tuptunio napisał/a:
a ja bym chciała zapisać sie na taki kurs tańca dla par. tylko R.
my chcieliśmy sie zapisać przed ślubem, no ale, że nie jesteśmy w Polsce no to raczej odpada, zamierzamy kupić sobie jakąś płyte z nauką tańca, może znacie jakąś dobrą ?? Tylko nie Cichopkówny bo Paweł jak słyszy jej nazwisko to się wścieka
oj też mieliśmy plany na kurs tańca towarzyskiego przed ślubem i jakoś się za to nie zabraliśmy. a szkoda. teraz to już w ogóle nie ma czasu. brakuje mi tańca w życiu. zanim poznałam Marcina, to regularnie chadzałam z kumpelami na dyskoteki, a teraz...tyle co sylwester, jakieś wesele i tyle. za mało. zdecydowanie za mało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum