Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-19, 20:29
heheheh, ale macha tym swoim sprzętem... żeby mu nie odpadł ale z tego co wiem, to rzadko kiedy Ci prawdziwi striptizerzy tak się do końca obnażają i machają fiutkami przed publiką poza tym sam facet - nie może się pochwalić niczym specjalnym ani sprzętem, ani figurą, ani tańcem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 434 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-19, 20:47
facet bleee ale za to fajny ma tatuaż
tańczy ładnie... ale tylko na początku
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 272 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 21:12
Kociak napisał/a:
heheheh, ale macha tym swoim sprzętem... żeby mu nie odpadł ale z tego co wiem, to rzadko kiedy Ci prawdziwi striptizerzy tak się do końca obnażają i machają fiutkami przed publiką poza tym sam facet - nie może się pochwalić niczym specjalnym ani sprzętem, ani figurą, ani tańcem
i na profesjonaliste to on mi nie wygląda
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 22:25
mi sie tez nie specjalnie podoba...striptis nie powinien byc taki....kompletny...a jesli juz pokazuje wszystko to musi to wyglądac na niechcacy i trwac mgnienie oka...to ma pobudzic wyobraznie i rzadze ( zeby po powrocie do domu połówka wziasc siła jak po dobroci nie da ) a ten pan....ani nie tanczył ładnie...ani sie nie wysilił...polał sie, pomachał tym i owym... i musiał zainteresowanych pan szukac hehehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum