Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 23:17 Tampon czy podpaska ??
Co używacie ?? Ja w dzień tylko tampony a w nocy podpaski. Znam dziewczyny, które noszą tampony przez 24 h- wiem, że to wygodne ale się boję tego wstrząsu toksycznego
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 08:50
Nie czytam ulotek
Ale zapytam ginekologa.
Doczytalam sie, ze moga byc skutki uboczone...typu goraczka, bole glowy miesni itd. wtedy trzeba wyjac tampon i do lekarza. ja nie mialam nigdy takich problemow.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 11:38
Wiem wiem to nie jest tak, że na pewno coś się przypałęta ale lepiej chuchać na zimne. Właśnie wymiana tamponów średnio co 4 godziny jest bardzo wskazane.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-27, 14:26
ja w dzień również zazwyczaj tamponów, zawsze OB najpierw normal, a pod koniec już mini. Tylko czasami zdarza się tak, że jakoś jestem mało wilgotna i wtedy ciężko mi wsadzić tampona. Na noc raczej podpaska, zdarzyło mi się ze dwa razy jak akurat spałam z Piotrkiem a miałam pierwsze dni okresu to wtedy na noc założyłam, żeby nie było "niespodzianki". Albo jak idę na uczelnię na 8 godzin to wtedy zakładam podpaski, bo tampony w szkolnych wc się jakoś niewygodnie i nieprzyjemnie zmienia
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-27, 17:06
a różnie: i podpaski i tampony, tampony również na noc. ogolnie to zalezy czy gdzies ide- wtedy tampon, czy sobie siedze w domku -to podpaski. a na noc tampony jak jest duze krwawienie i nie mam ochoty rano odkryc niespodzianki.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-28, 16:29
kiedys to tylko podpaski a teraz roznie ;]
raczej w dzien zakladam tampon chyba ze jestem w domu to podpaske, do szkoly to tylko tampony
w nocy podpaski
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum