Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-10-06, 13:38
Wiem, ze sa cienkie nie widac ich...ale nie lubie tego uczucia jak czuje ze...mi leci
No ale nie zaszkodzi zorobic sobie przerwe od tamponow. A moze przywykne do podpasek
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-06, 14:21
Jewel napisał/a:
Ja używam już długo tamponów ale tylko jak gdzieś wychodzę i chcę czuć komfort.
Dokładnie tak jak ja
Jak się będzie dbało o higienę i tampony wymieniało nie rzadziej niż co 4 godziny to nie powinno pojawić się żadnego stanu zapalnego
Na noc też tylko podpaski
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-06, 20:53
Jewel, oczywiście używanie tamponów nie jest jedyną przyczyną nadżerki ale również może ją wywołać lub mieć swój udział w jej pojawieniu się, z tego co mi mówił lekarz u mnie tak było
zgadzam się z Madzia, jeśli używa się tamponów i dba i higiene to chyba nie ma problemów... gorzej jak osoba chodzi a jednym tamponie cały dzień..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 22:35
Dokladnie.
Ja w pierwszy dzien tampona musze co chwile zmieniac w sumie to pierwszych kilka godzin no ale to co bylo ostatnio to lo bosie podpaska praktycznie na caly dzien mi starczala bo nic nie lecialo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum