Mirabelka__22 może nie był dobrze nasączony i bolało przy wyciąganiu..
ja tak mam czasem też zaboli gdy jeszcze jest taki "suchy" (to sie dzieje przy dużych rozmiarach tych super)
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 66 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-10-14, 20:27
Ja raz wyciągnęłam źle nasączony i to bolało. Ale aż przesączony też wyciągałam i to samo. U mnie na to nie ma reguły Może Mirabelka przynajmniej rozwiąże ten problem u siebie, bo u mnie jest nie do rozwiązania.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 43 dni temu Posty: 36
Profil: Wzrost: 173
Włosy: jasne kręciołki
Stan: znowu panna
Wysłany: 2008-10-15, 10:34
ja na dzień tampony ale tylko ob innych nie mogę a na noc podpaski ale najdłuższe jakie mogę kupić a i tak często nie wystarczają
ja też mam kłopot z zakładaniem i wyciąganiem tamponów, tak że rozumiem
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-10-15, 16:45
Problem z aplikacja tamponu ma duzo dziewczyn, trzeba sie rozluznic i wtedy powienien latwo wejsc, nawet przy wiekszym rozmiarze, a przy wyciaganiu to tez mnie czasem zaboli, ale to tylko w przypadku gdy nie jest wystarczajaco nasaczony, zwykle uzywam tych NORMAL i jest OK.
landrynka napisał/a:
na noc podpaski ale najdłuższe jakie mogę kupić a i tak często nie wystarczają
ja na noc takie normalne, ale dwie polaczone
to jest ten kraj
popatrz, popatrz, popatrz sam
dobrze go znam, kochanie
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
a kiedyś sklejałam żeby była jedna długa czyli od pasa do pasa ale teraz są już takie na noc bardzo długie i teraz takie stosuję
ja czasem tez. choć w mym przypadku to nie kwestia "intensywności wypływu" tylko ja sie czasem w nocy wierce i lubi mi sie bielizna albo nawet przescieradło upackać.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 515 dni temu Posty: 70
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-10-18, 15:57
Na noc to powinny być takie specjalne "majty" jednorazowe - coś ala pampers.
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Na noc to powinny być takie specjalne "majty" jednorazowe - coś ala pampers
nie no litości ... tylko baba może mieć takie pomysły
jak bardzo chcecie to coś podobnego chyba jest ... z tego co kojarze ...
dobrze go znam
to jest ten kraj
popatrz, popatrz, popatrz sam
dobrze go znam, kochanie
dobrze go znam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum