Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-03, 22:17
ja dużo pływam, dlatego dla mnie to świetna sprawa, bo nie chciałabym rezygnować z powodu okresu z tej przyjemnośći, a tak tamopon to idealne rozwiązanie:-)
September, może tampon nie jest na tyle nasączony jeszcze dobrze, że wyciągasz go zbyt wczesnie i dlatego masz ten ból...albo no wiesz, te miejsca są zbyt wrażliwe nawet na sam dotyk i takie wkladanie czy wyciąganie tamponu powoduje ból czasem...powino to z czasem minąć
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-09-12, 17:11
a u mnie jakos dziwnie zaczeło się coś dziać jak tylko zakładam tampony to póżniej wszystko mnie boli i piecze, nawet przy załatwianiu. od czego to może być?
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-09-12, 17:44
no tylko że jak po pracy zmieniam tamp na podp to na następny dzień już nic nie ma. żadnego bólu czy pieczenia a stosuje te same tamp od długiego czasu więc chyba uczulenia nie mogę mieć. już sama nie wiem
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 66 dni temu Posty: 882 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-09-25, 13:33
Pierwszy raz uzyłam tamtona jeszcze w podstawówce w 8 klasie, teraz zawsze jak mam @ to ich używam, ale nie przez cały tylko na dzień, na noc jednak wolę podpaskę, a z resztą ginekolog mi mówił, że nie powinno się cały czas używać tamponów.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 57 dni temu Posty: 41 Skąd: Rejowiec Fabryczny
Profil: Stan: żonka :-)
Partner: Arek
Wysłany: 2008-09-26, 14:34
kiedyś używałam tylko tamponów
ale odkąd mam problemy zdrowotne (od razu powiem że nie od tamponów)
używam podpasek
kwestia przyzwyczajenia kiedyś nie wyobrażałam sobie używania podpasek ale jak mnie życie zmusiło do tego to nawet może być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum