Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-10, 20:12
moim zdaniem i jedno i drugie (podpaska/tampon) moze byc tak samo higieniczne jak i niehiginiczne,w tych dniach powinno sie szczegolnie dbac o higiene intymna i jesli sie to robi to i jedno i drugie jest moim zdaniem tak samo bezpieczne i higieniczne
ja, jak juz wczesniej pisalam na dzien stosuje tampony, a w nocy uzywam podpasek
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-10, 20:14
angik1683 napisał/a:
w tych dniach powinno sie szczegolnie dbac o higiene intymna i jesli sie to robi to i jedno i drugie jest moim zdaniem tak samo bezpieczne i higieniczne
no i z tym sie oczywiscie zgadzam
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 512 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-10, 22:01
Olciiia napisał/a:
cerrata napisał/a:
musieli jej czyścić wszystko
dlaczego?
ma swoje lata, przeżyła setki miesiączek, przez parę lat (ostatnich ) używała tamponów,,, trzy ciaże... itd
I jej się "nazbierało"
strasznie bolało, straszne przeżycie..
czyścili jej wszystko, że tak powiem
Informacje: Dołączyła 84 dni temu Posty: 617 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-08-31, 15:17
Ja zazwyczaj, a nawet często(prawie zawsze) urzywam tamponów, jak dla mnie są super, nie mam problemów z ich aplikacją, zdarza mi się rzadko używać podpasek, ale to tylko wtedy gdy okres jest bardzo skąpy. Jeśli mogę wybierać to wolę tampony!!! bo przynich nic nie czuję, gdyby nie ból brzucha 1 dnia to bym nie wiedział że mam okres
Informacje: Dołączyła 84 dni temu Posty: 617 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-09-01, 18:58
kayen napisał/a:
Zaraz na początku jak dostalam okres próbowałam zaaplikować sobie tampon ale nie wyszło i tak juz zostałam przy podpaskach.
Moje początki też były nie za ciekawe, na początku myślałam że tampon to jedno wielkie badziewie (przez tą aplikację) chyba 1 tampona to chyba ze 20 razy wkładałm bo ciągle wydawało się że jest źle, może to dlatego że miał dopiero 16 lat (3 lata wcześniej urzywałam tylko podpasek) jak zaczełam ich urzywać. Ale powiem szczerze że wolę je niż podpaski, jakoś jestem spokojniejsz gdy ich urzywam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-03, 22:03
a ja zaczęłam od tamponów prawie od razu i dla mnie to straszna wygoda, czuje się bardzej komfortowo, ale wiadomo, każda dziewczyna czuje się pewniej z czymś innym, także rozumiem dziewczęta które wolą podpaski, jednak ja używam ich tylko na noc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum