Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-07, 17:44
nie lubię podpasek,bo się przesuwają, przeciekają. tampony są bardziej komfortowe, ale ze względów zdrowotnych juz ich nie używam.żałuje, bo ze względu na charakter pracy czasami nie moge wyjśc do toalety zmienić podpaskę, a potem boje sie wstać z krzesła, bo nie wiem, czy nie ma przecieków. no cóz- coś za coś
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-08, 21:25
Sabina napisał/a:
tampony są dobre np. jak chcemy iść na basen... potańczyć fakt... ale nie urzyłabym go na cały okres nie ma mowy!! bleeee
nie mam pojecia co jest "bleeee" w tamponach to raczej pospaski sa "bleeee" bo jak juz wczesniej pisalam czujesz jak ci *leci* brzydko pachnie jak juz Donn wspomniala a poza tym mozesz wziąć kapiel i wszystko wyplynie
a jesli tampony bylyby az tak niezdrowe i wszystko zostawalo by w srodku to nie wprowadzono by ich na rynek...
mnie i tak nie przekonasz do podpasek sa staromodne i zawsze czujesz ze ja masz...
[ Dodano: 2008-08-08, 22:27 ]
jesli ktos sie do nich przyzwyczail to ok, kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i wlasnego zdania, ale na pewno wygodniejsze sa tampony
[ Dodano: 2008-08-08, 22:28 ]
- bo ich nie czuc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-08, 21:36
Ja używam głownie podpasek, uważam ze niehigieniecznie jest zmieniac w toaletach poblicznych tampony, strasznie nie lubie tego robic, jak juz to 10 razy myje najpierw rece a potem niczego nie dotykam, ale zwykle robie tak ze wychodzac z domu mam tampona a potem wkladam podpaske. wiadomo jak impreza, plaza, to tampony sa konieczne.. troche mi sie smiac chce z mojej mamy, bo ona używa tylko podpasek, ale jednoczesnie chodzi tylko i wyłacznie w stringach, nawet w ''te'' dni... jakos tam sobie upycha tą podpaske....hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum