Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-26, 10:05
cerrata napisał/a:
właśnie się martwię że mi coś przeleci, jak mam tampon, więc nawet jak go sobie aplikowałam to i tak miałam jeszcze podpaskę
czyli widze że niejetem jedyna kiedyś koleżanka mnie namawiał by się uprzeć i kupić parę rożnych rodzajów i firm tamponów i próbować jak sie ma okres raz te raz tamte i choćby nie wiem co nie brać podpaski (najlepiej na ten dzień przekonywania sie wybrać taki gdzie możemy siedzieć w domu albo tylko na chwilkę wychodzimy by być spokojniejszym niż potem w pracy kombinować .... no ale jakoś nie umie chyba będę musieć się przekonać bo potem mam problem jak umówię się np na wspólne opalanie z koleżanka u mnie na trawniku ....
cerrata napisał/a:
boli jak "napęcznieje", że tak powiem.
bolec mnie nie boli bolał pare razy jak próbowałam nim nauczyłam się je wkładać dostateczniej głęboko
jak uda mi sie przekonać to sie pochwalę jak to zrobiłam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-07-26, 13:45
A ja zalezy od sytuacji... przez dzien jak gdzies wychodze to tampony bo wygodniejsze, na noc i jak siedze w domu to podpaski... tyle ze dzis siedze w pracy mam tylko tampony przy sobie, dostalam okres i za cholibke nie moge ich zaaplikowac buuuu
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 441 dni temu Posty: 193
Profil:
Wysłany: 2008-07-26, 20:01
a ja uwielbiam tampony wg mnie sa super. w ogole nie czuje ze je mam mogłbym je miec cala dobe podczas okresu, ale na noc i jak jestem w domu wkladam podpaske (niby tak lepiej zeby nie miec go w srodku non stop) wg mnie to super wynalazek hehe zwlaszcza podczas upałow i białego sie nie boje nosić ciuszka.
jak pierwszy raz sobie włożylam to żle chyba i żle mi z nim bylo ale poźniej juz super uzywam już z 5 lat i polecam
[ Dodano: 2008-07-26, 21:05 ]
a jeszcze mam pytanie to uzywających tampony macie je non stop 24 na dobe w sobie (oczywiscie zmieniajac hehe) czy podasek np na noc uzywacie. bo nie wiem czy to zdrowe miec je non stop czy wyjac raz na jakis czas i wziąc podapaskę jak ja robie.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-26, 20:26
Donn, wiem ze to niedobre ale ja uzywam 24 h, bo ja nie moge wytrzymac z podpaska nawet jak mam plamienia i musze miec wkladke to mnie denerwuje
ale pytalam mojej lekarki i mi powiedziala ze nic mi nie bedzie (bo to nagonka) tylko zebym zmieniala co 4 godziny a jak sie spi to i tak prawie nic nie leci przynajm mi, jak rano zmieniam to zazwyczaj mam czysciutkiego tampona
a jesli lekarka powiedziala ze nic mi nie bedzie to dla mnie raj bo nie pamietam ze mam okres a w telefonie mam ustawiony tryb zeby mi przypominal o zmianie (chyba ze ide siusiu to tez zmieniam)
no i modle sie zaqwsze zeby mnie brzuch nie bolal
mozecie mnie krytykowac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-26, 20:51
Donn, jak ja sobie przypominam jak mialam 13 lat to plakalam mamie ze znowu mam okres i musze podpaske nosic bo tamponow jeszcze nie znalam....
mama mi zawsze mowila ze tylko 5 dni, a w nocy to najgorzej dla mnie bylo ja tego nie moge zniesc..... no nie wiem...
tylko przez kilka dni w trakcie cyklu mam takie uplawy i wtedy musze nocic wkladki.... ehhh... ciagle sobie poprawiam bo mnie uwiera... nieprzyjemne....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
zaniepokojona o te rumiankowe sobie ostatnio kupiłam, rzeczywiście pachną ładnie i ob też z tej serii i też pachną dogadzają nam pod tym względem i dobrze, bo w tych dniach musimy się czuć bardziej komfortowo, a do tego miły zapaszek rumianków jest
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum