Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 512 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-19, 10:38
podpaski, tampony sa niewygodne jak dla mnie, z doswiadczenia po porodzie najlepsze podpaski to bawelniane bez zadnych zapachow-strasznie mnie podraznialy naturella
[ Dodano: 2007-07-19, 11:40 ]
nie rozumiem po co uzywac tamponow w nocy?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 510 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-22, 20:01
ja i w nocy i w dzien i zawsze uzywam tylko tamponow- nosze w torebce chusteczki do higieny intymnej w te dni i nigdy nie mam z tym klopotow-najlepsze dla mnie są OB procomfort normal. a na koncowke mini.
Podpasek nie uzywam ohohhoo.. nawet nie pamietam
nio.. chyba ze mam naprawde obfitą miesiaczke to w nocy wkładam podpaske.ale rzadko.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 512 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-24, 20:54
dobra napisał/a:
oj ja tak samo dzien czy noc tylko tampony
u mnie nie ma takiego czegos jak podpaska z podpaska sie czuje jak niemowlak w pampersie
a jak sie czuje niemowlak w pampersie?mój synek nie nazeka choc jeszcze nie umie mowic, dziwne porownanie nie lepiej napisac poprostu ze zle sie czujesz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 502 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-24, 21:00
mamusia22 napisał/a:
a jak sie czuje niemowlak w pampersie?mój synek nie nazeka choc jeszcze nie umie mowic, dziwne porownanie nie lepiej napisac poprostu ze zle sie czujesz
a ja takie porównanie sobie wymysliłam
[ Dodano: 2007-07-24, 22:01 ]
ps jeżeli lepiej się będziesz czuć to napiszę że z podpaską poprostu źle się czuje ; ]
Ja zawsze uzywalam podasek poniewaz jakies 3 lata temu jak uzylam tamponu to zle sie czulam i mialam mdlosci!
Lekarz zabronil mi uzywania ich-powiedzial,ze moze dopiero po porodzie sprobuj wiec sprobowalam i co!? @ spoznia mi sie juz 2 tydzien!
Brzuch mnie boli i nie wiem co dalej!
Dlatego mam do Was pytanie:czy uzycie tych tamponow moze miec wplyw na spozniajacy sie @!?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-25, 19:28
A może jakieś stresy masz? Ale jeśli masz takie obawy to proszę to w odpowiednim temacie Ja też bowiem nie sądzę,aby tampon miał wpływ na spóźniający się okres
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum