Informacje: Dołączyła 225 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 02:25
hehe-niektórymi to się tylko w gardło, lub wątrobę można podrapać
tyle Fredków na raz, do wyboru, do koloru
tak serio, to nie lubię widoku innych fredków, nisz "mateuszka" , Pana mojego serca...
jakoś wszystkie inne wydają mi się zbyt fikuśne- cóż kwestia przyzwyczajenia
a i jeszcze jedno- to zdjęcie z workami (chyba ten "niby Azjata")- jakoś tak niesmacznie mi się po nim zrobiło- co on kartofle tam nosi, czy co
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 201 dni temu Posty: 25 Skąd: Tarczyn/Rembertów
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 170
Włosy: szatynka
Stan: męzatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-12-22, 12:08
Ogólnie nie lubię facetów jak pozują do takich zdjęć co nie znaczy że nie mogę sobie na nich popatrzeć Bardziej mi się podobają akty męskie ale takie bardziej delikatne Zdjęcia całkiem fajne są , tylko mąż mnie przyłapał jak je przeglądam i teraz dziwnie na mnie patrzy
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 200 dni temu Posty: 50 Skąd: z Miasta Kobiet
Profil: Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-12-23, 10:09
Tego drugiego na pierwszej stronce to bym się chyba bała. W życiu nie dała bym sobie włożyć czegoś takiego. Chyba by mnie rozerwało. Mi podoba się wacuś mojego m - nie za duży nie za mały
Informacje: Dołączyła 192 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-05, 04:57
Clear napisał/a:
Ogólnie nie lubię facetów jak pozują do takich zdjęć co nie znaczy że nie mogę sobie na nich popatrzeć Bardziej mi się podobają akty męskie ale takie bardziej delikatne Zdjęcia całkiem fajne są , tylko mąż mnie przyłapał jak je przeglądam i teraz dziwnie na mnie patrzy
Dokladnie tez sie podpisuje pod twoja wypowiedzia..... dobrze ze moj spi to poogladac sobie moge bo tylko to juz mi zostalo!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-23, 16:54
hmm coz za temat wogule, alez siem zafffstydzilammm
widzialam gorsze (czytaj wieksze),coniektorych Panow to mi szkoda bo miec takiego Herculesa to w pewnym stopniu kalectwo, po pierwsze ile to oni (badz tez ich partnerki) musza sie nameczyc zeby miec pelen wzwod?Nie wiem czy przy tych olbrzymach wogule mozna miec pelen wzwod? A po drugie - niepelna penetracja
No ale gdybym miala komentowac urode a nie przyrodzenie to ten pierwszy latynos fajny taki..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum