Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 351 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-19, 15:35
Tak sobie przegladam i wiecie co...spostrzeglam pewna zaleznosc hehehehe...Badania wykazuja ze największe mózgi mają rasy ,,zolte", najmniejsze ,,czarne" my klasujemy sie w srodeczku.....no i podobnie jest z penisami hehehe Interesujaca zaleznośc. Czyz nie W takim wypadku chyba dobrze, ze jest sie ,,przecietnym"
Najbardziej podoba mi sie ten pierwszy latynosek.. mmm ciasteczko...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 286 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-04, 14:03
Kurcze,nie podobają mi sie te pierwsze foty.Jakbym zobaczyła ptaka takiej wielkości,chybabym uciekła i schowała się pod łóżko .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 224 dni temu Posty: 15 Skąd: Katowice
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 23:12
kilka fredów widziała... z jednego nawet z pozytkiem skorzystałam (suwaczek)
pierwsze co przychodzi do glowy jak sie te bambusy widzi, to pytanie "czy to da sie wyleczyc" - generalnie lubie, duzo, mocno, ale... matko! bez przestawiana narzadów wewnętrznych - kolor własciciela freda nie ma dla mnei znaczenia... no, ale ten pan z obwisłą armatką... hm... smutny widok
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 23:16
hahahaha te wcale nie sa takie duze jeszcze widziałam filmy ( nie musze mówic hyba jakie ) z murzynami ktorzy mieli do kolan ( w zwodzie oczywiscie) fakt ze to jest jakas tam choroba ale poza tym ze gosciu nosi go w nogawce przyklejonego na tasme do nogi to w niczym mu to nie przeszkadza ...nooo moze w tym ze nie ma sans na całkowita penetracje hahahaha gora na połowiczna albo rekodzieło mu zostaje
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 241 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-11, 22:58
Ja wam powiem, że ten murzyn mnie obrzydził. A w ogole niektorzy faceci maja okropne przyrodzenia. Moj chłopiec ma takiego całkiem przeciętnego i go za to uwielbiam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum