Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-26, 12:05
my musieliśmy sięgnąc po tabletki 2 razy. Niestety gumka nam pękła. u gina problemów żadnych nie było. Poszliśmy prowatnie, bo akurat to była niedziela, zrobił mi usg wypisał recepte na Escapelle i po bólu W aptece tez spoko tylko troche uderzyło po kieszeni za taką przyjemność
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 19:42
Ja nie mieszkam w Polsce ,więc nie mam trudności z dostawaniem tabletek anty i po.Tu w Anglii idziesz do apteki lub gina i dostajesz "po" ,brałam raz ,strasznie się bałam ,pamietam że wzięłam i leżałam na łóżku skulona.wtedy żarły mnie masakryczne wyrzty sumienia,ale wiedziałam że muszę wziąść.Uważam ,że powinny być dostępne ,ale u ginekologa -osobiście,po rozmowie,po przemyśleniach i za darmo.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 20:22
cerrata nie wszyscy ginekolodzy dają jesli o to ci chodzi .Niekótre dziewczyny nie mają tyle kasy a jak coś sie stanie to nikt im nie pomaga...znam takie dziewczyny i to nie puszczalskie które rypią sie gdzie popadnie.I nie w każdej sytuacji sie biere tabletkę po,z reszta każdy ma swój rozum i swoje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum