Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-05, 04:49 SZYDELKO
Wiecie co naszlo mnie!
Normalnie chyba mnie pogielo
Ale chce sie na nowo nauczyc szydelkowac, to przeciez takie proste a same zobaczcie jakie fajowe cuda mozna zrobic!
WYSTARCZY POZNAC KILKA PODSTAWOWYCH "CHWYTOW"
[ Dodano: 2008-04-05, 04:53 ]
kurcze musze po rosyjsku sie jeszcze nauczyc
to mi sie podoba
[ Dodano: 2008-04-05, 04:54 ]
[ Dodano: 2008-04-05, 04:57 ]
[ Dodano: 2008-04-05, 04:58 ]
[ Dodano: 2008-04-05, 04:59 ]
kuuuurcze kiedy ja sobie cosik takiego zrobie
Informacje: Dołączyła 100 dni temu Posty: 233 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-04-05, 08:41
no to powiem CI że nie tylko Ciebie męczy szydełko... bo ja ostatnio też stwierdziłam że czas się tego na nowo nauczyć... moja mama jest miłośniczką szydełka i jak widze jakie ma ładne serwetki własnej roboty i niskim kosztem to aż dech zapiera... tylko szczerze powiedziawszy chyba mam trochę mało wiary w siebie że będę takie fajniutkie rzeczy umiała zrobić
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-05, 11:09
nie potrafię takich rzeczy robić, jedynym moim wynalazkiem zrobionym szydełkiem było zrobienie koslawego szalika dla barbi, ale podziwiam takie umiejętności i podobają mi się zegarki moja mam jednej zimy zrobiła- fakt, że na drutach- 10 swetrów, myslę, że na szydełku tez niejedno można wyczarować
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-05, 12:04
Ja kiedyś zaczynałam się uczyć szydełkować, ale skończyło się na podstawowych splotach, czyli to co Ninka na pierwszych 2 zdjęciach pokazała
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 03:38
SZYDELKO PODOBNO TEZ ODSTRESOWUJE! Czyli to co dla mnie a tak na serio to wlasnie chce sie nauczyc robic takie piekne serwetki i czapeczke dla Niuni i tyle pieknych rzeczy narazie nie bede sie chwalila moim pierwszym wyrobem bo wstyd fakt mala sie ucieszyla ze lalka bedzie miala czapeczke ale kiedys zrobie jej ladniejsza
[ Dodano: 2008-04-06, 05:05 ]
zobaczcie jaki fajniutki balwanek a jaka ma sliczna czapeczke
i tak dzielo nr 1 szalik dzielo nr. 2 torebka szybkoida
dzielo nr 3 futeral na komorke
[ Dodano: 2008-04-06, 05:14 ]
dzielo numer nie pamietam juz ktore ( bo wypilam troche winka )
kwiatki
a to jest tak zwany schemat chwytow
przeciez ja za chiny tegonie skapuje
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-04-06, 13:52
Mnie nauczyła szydełkować pani z ŚDSu. Umiem robic kwiatuszki, motylki, serwetki, jak sie wie jak robic podstawowe ,,wzory" to później samemu mozna kombinować. Szydełkowanie bardzo wciaga mam tu szydelko tylko kordonka niet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum