Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 536 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-11-28, 17:52 Sztuka pobudzania :)
otoz jestem ciekawa waszych opini na temat:
co podnieca was najbardziej ? tzn kiedy najbardziej macie ochote na sex ?
ja osobiscie najwiekszej ochoty nabieram kiedy moj przemus szepcze mi do uszka dosyc zboczone i wulgarne rzeczy hehe tak juz mam
czasami tez jak delikatnie i czule caluje mnie w szyje..
a jak jest u was ?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-11-28, 18:56
U mnie to wystarczy jak jestesmy gdzies w knajpce i mowi mi cichutko ( czasami nawet napisze smsa) ze ma na mnie ochote itp i nie moge sie wtedy doczekac jak bedziemy juz w domu
albo jak strusiek caluje mnie po pleckach i ramionach a jego dlonie gdzies tam bladza po calym moim ciele...mrrrr...
Wysłany: 2006-11-28, 19:10
e tam hehe sms to nie to samo co takie slowko na uszko chociaz musze przyznac ze jestem chora na tym punkcie bo np lubie jak czasami ale nie zawsze.. powie np.. kleknij suko hehe
moze chore moze nie
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
No no ostro się zrobiło, ja wolę w łózku ostre słówka, czasami się bawimy w sługę i pana, świetna zabawa, wyczerpujaca dla partnera.
A co do pobudzania wolę czasami zerknąć na jakiś filmik i już zaczyna mi się w głowie wszystko kosmić.
Wysłany: 2006-11-29, 20:10
Kiedys kupilam struskowi na urodziny kajdanki z futerkiem w tygryska polubil je nie tylko on ale i ja jak zaklada mi je na rece to od razu napalona sie robie
Wysłany: 2006-11-29, 20:14
o kurde takie kajdanki to jest to co teraz musze miec hehe
chce byc taka hmm bezbronna suczka chociaz raz wyznaje zasade ze wszystkiego trzeba sprobowac
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
No pewnie, kajdanki to świetna rzecz, u nas juz przestarzała.
Ostatnio zachciało nam sie stosunkować w miejscach polnych.
Super sprawa póki mrówki sie nie skrzykną.
u nas kajdanki już są, czekają na wejście w użycie ale to jak pójdziemy na swoje, bo tak przy rodzicach to nie bardzp nam się widzą takie eksperymenty...
kiora napisał/a:
Ostatnio zachciało nam sie stosunkować w miejscach polnych.
heh;) my czekamy na wakacje i jakiś fajny plenerek, np. bezludna plaża
Wlasciwie rozbudzic mozna mnie wszystkim , bo mnie sie wydaje ze ja ciagle chodze napalona slowem, dotykiem, pocalunkiem - ale to chyba z uwagi na ciagly deficyt partnera. Pewnie jak w koncu bedziemy juz caly czas razem, to sie troche to wszystko zmieni. Moj partner ma jednak mimo wszystko chyba wiekszy temperament od mojego, i bardzo trudno w takim ukladzie wychodzic z inicjatywa, to najczesciej on inicjuje a ja poprostu temu ulegam.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Wysłany: 2006-12-04, 16:19
A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca? bo mnie strasznie szczegolnie jak dostane jakiegos takiego smska na wykladzie i sie cala czerwona robie i sie skupic nie moge
Wysłany: 2006-12-04, 18:53
Kociak napisał/a:
A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca? bo mnie strasznie szczegolnie jak dostane jakiegos takiego smska na wykladzie i sie cala czerwona robie i sie skupic nie moge
o tak, mmsy erotyczne sobie wysylamy, smski rzadkiej.. ale jak np gdzies sie rozstajemy to kamerka jest obowiazkowa.. robie mu takie show.. i wiem ze wtedy teskni jak nigdy hehe ze chcialby dotknac a nie moze..
A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca?
oj tak smsy są super a jak M. siedział w Anglii durnej, to na skypie też troszkę poszaleliśmy fajnie tak z Mężem
Wysłany: 2006-12-05, 11:24
Madzia81 napisał/a:
Kociak napisał/a:
A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca?
oj tak smsy są super a jak M. siedział w Anglii durnej, to na skypie też troszkę poszaleliśmy fajnie tak z Mężem
a probowaliscie z kamerka i skype ? 100 % wiecej zabawy hehe
wlasnie nabralam ochoty na taka zabawe
w ogole ktoras z dziewczyn sie tak bawi jeszcze poza mna ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum