Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-19, 20:18
nie bo pewnie byśmy oboje umarli ze śmiechu i tak by sie to skończyło poza tym to jakoś tak mi nie pasuje.nie wiem dlaczego.nie widze takiego elemantu w naszych igraszkach-chyba mamy troche inny styl.ale raz mnie przykuł kajdankami do lampy-też był ubaw
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-20, 15:32
Xantia napisał/a:
w ogole ktoras z dziewczyn sie tak bawi jeszcze poza mna ?
ja czesto jak nie miałam chłopaka noo i kamerki do tej pory nie mam ale przystojniakom po 2 stronie gdy juz zaczełam z nimi "powaznie:P" pisac rzadko to przeszkadzało hyhy nooo i zostawiałam sobie trofea
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 148 dni temu Posty: 25 Skąd: Tarczyn/Rembertów
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 170
Włosy: szatynka
Stan: męzatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-12-22, 12:36
Mmms zboczone są u nas w ciągłym repertuarze Lubimy też oboje jakiś filmik obejrzeć a najbardziej chyba mnie podnieca jak mam zawiązane oczy i nic nie widzę Nie wiem co w danym momencie mój mąż ma zamiar zrobić i chyba to pobudza moją wyobraźnię i mnie samą jeszcze bardziej
Informacje: Dołączył: 50 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 23:38
My filmiki tez lubimy
I kreci mnie jak wracamy z pracy ,siedzimy juz ja np przy kompie a misiek przy tv i nagle podchodzi i tak sobie poprostu zaczyna mnie dotykac............wszedzie................wrrrrrrrrrrr.........az mam dreszcze to lubie.Troche perwersu tez ale chyba za malo Was znam i glupio mi to pisac:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum