Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-05, 13:35
Xantia napisał/a:
w ogole ktoras z dziewczyn sie tak bawi jeszcze poza mna ?
rzadko... za rzadko ale moze jak bede miala sesje i bede dluzej siedziec we wrocku,a akurat nie bedzie dziewczyn w domu ( bo tak to zaraz jakas współlokatorka moze wtargnac do pokoju) to cos sie wymysli
No ja niestety z uwagi na spora odleglosc jaka nas dzieli, jestem zmuszona do takowych kontaktow poza stricte cielesnych . Zazwyczaj jest to skype , zdjecia erotyczne, filmiki, intymne baaarrddzzzooooo intymne rozmowy Zatem mam juz spora wprawe w swintuszeniu przez internet
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
otoz jestem ciekawa waszych opini na temat:
co podnieca was najbardziej ? tzn kiedy najbardziej macie ochote na sex ?
Hmmm ja najbardziej mam ochote jak moj misiu zaczyna całowac mnie po szyji i przy uszku.. oj wtedy odlatuje... i te słodkie slówka.. albo jak całuje po brzuszku.. to wszystko mnie pobudza..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 156 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-19, 15:28
A ja myslę, że gra wstępna ma rozgrzać kobitę, klapsa (jesli się zgadza) proponowałabym już w trakcie stosunku, kiedy jestes pewny, że jest jej naprawdę choleeernie dobrze. W innym razie, mozesz tylko ją wkurzyć.
Hm myślę, że to fajny bajer ale raczej podczas stosunku, dodaje pikanterii:) Porozmawiaj z Twoją kobietą niech Ci sama powie co lubi, jeśli nie jesteś pewien jakiegoś kroku, powodzenia!
Informacje: Dołączyła 194 dni temu Posty: 64 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-12-19, 17:36
kamena napisał/a:
A ja myslę, że gra wstępna ma rozgrzać kobitę, klapsa (jesli się zgadza) proponowałabym już w trakcie stosunku, kiedy jestes pewny, że jest jej naprawdę choleeernie dobrze. W innym razie, mozesz tylko ją wkurzyć.
zgadzam się z tym w 100%!!!!!!!!
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum