Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 633 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-02-07, 13:44 szczesliwi z wygladu ? :)
zastanawialam sie dzisiaj co powoduje ze niektore parki wygladaja na szczesliwe.. ze jak widzi sie ich razem nawet w zwyklej codziennej czynnosci widac ze sa super szczesliwi
i mam do was pytanko a nawet 2
1) znacie takie parki ? ze jak na nich patrzycie to wiecie ze sa do siebie dopasowani ?
2) jak wam sie wydaje od czego to zalezy ? bo niektorzy tez sa ze soba szczesliwi a nie widac tego na pierwszy rzut oka
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-02-07, 15:55
Zawsze, jak widzę parkę, która się ze sobą wygłupia, to wiem, że są ze sobą szczęśliwi Jak widzę jak gdzieś się tarzają po śniegu czy topią na basenie itd aż miło patrzeć na takich ludzi ale to nie znaczy, że tylko parki, które się ze sobą wygłupiają są ze sobą szczęśliwe, bo to dużo zależy od charakteru
Ale ja jak widzę taką właśnie parkę, to od razu sobie myślę, że się dobrze ze sobą dogadują i pewnie są bardzo szczęśliwi
Xantia napisał/a:
znacie takie parki ? ze jak na nich patrzycie to wiecie ze sa do siebie dopasowani ?
tutaj zaś ciężko powiedzieć, bo po prostu znam takie parki, o których wiem, że są do siebie dopasowani, ale to po prostu wiem, bo z nimi rozmawiam itd, a nie dlatego, że na takich wyglądają
znacie takie parki ? ze jak na nich patrzycie to wiecie ze sa do siebie dopasowani ?
ja to narazie mam w drugą stronę - widzę parki, które zdecydowanie są do siebie niedopasowane i wydaje mi się, że nie są ze sobą szczęśliwe. wiadomo, że to tylko intuicja - ale w jednym przypadku się sprawdziła, bo taka właśnie parka od wakacji nie jest już parką.
Xantia napisał/a:
jak wam sie wydaje od czego to zalezy ?
hmmmm.....trudne pytanie. tak jak pisała Ania - po części na pewno się z tym zgodzę, że ludzie, którzy się ze sobą wygłupiają wyglądają na szczęśliwych. ale czy taka jest prawda? nie wiem...
Xantia napisał/a:
pewnie, że znam. ale są to ludzie, których znam kupę czasu i dlatego wiem, że są razem szczęśliwi, a nie dlatego, że mi na takich wyglądają.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 555 dni temu Posty: 27
Profil: Imię: Dominika
Wzrost: 165
Włosy: brazowe
Wysłany: 2007-02-21, 20:15
hmm szczescie jest chwila..... fakt.... no coz na to poradzic.....?? nic. ale trzeba go szukac.... ja mam kolezanke ktora ma faceta juz 6lat i sa bardzo szczesliwi... nie wiem jak to robia, ale sa na prawde bardzo sszczesliwi ze soba i widac to po nich, na zdjeciach i w rzeczywistosci, oboje promienieja wrecz szczesciem, szczerze mowiac zazdroszcze jej troche (moze nawet bardzo) ze juz znalazla ta swoja polowke ... na mnie pewnie jeszcze gdzies tam czeka, hmm ciekawe gdzie...
na mnie pewnie jeszcze gdzies tam czeka, hmm ciekawe gdzie...
no pewnie, że czeka
też był w moim życiu dłuższy okres czasu, że myślałam, że nigdy mi się z nikim nie ułoży. próbowałam z różnymi facetami i zawsze okazywało się to niewypałem. i w końcu KTOŚ na mojej drodze postawił Marcina, nagle, niespodziewanie, po pół roku znajomości zaczęliśmy planować ślub i teraz jestem z nim baaaardzo szczęśliwa, ale to nie jest też tak, że szczęście trwa u nas w każdej minucie. kłócimy się, spieramy, fochujemy, mamy problemy......ale najważniejsze, że zawsze dochodzimy do kompromisu i nigdy nie kładziemy się spać obrażeni.
tak więc nie ma co tracić nadziei, że skoro nie TEN, to już żaden. na świecie jest tylu wspaniałych i wartościowych facetów, że na pewno wśród nich znajdziesz tego jednego jedynego dla siebie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 555 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-23, 09:10
Dominisia napisał/a:
nie chce poznawac juz zadnych facetow... przynajmniej na razie...bo to tylko ch*** i chamy...i nic wiecej...
jak wszedzie sa ch*** i chamy ale sa tez fajni faceci z poczuciem humoru wyrozumiali ciepli mily potrafiacy kochac ale zeby takeigo spotkac to najpierw trzeba spojrzec troche inaczej na pewne sprawy.zaden zdrowy na glowe facet nie bedzie chcial kobiety ktora bedzie go uwazala za ch*** i chama i bedaca wszystkiemu przeciwna.Dominisia, spojrz bardziej pozytywnie na to wszystko
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-02-23, 10:51, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum