Wiele osób mówi, że widać po nas że się kochamy, dlatego że często się przytulamy i całujemy tak poprostu. Rzadko zwracamy sie do siebie po imieniu tylko "kochanie", "skarbie"...
Ktoś kiedyś powiedział, że patrzymy w tym samym kierunku... i tu chyba jest cała esencja...
dlatego że często się przytulamy i całujemy tak poprostu.
hmmmm..... w innym wątku skomentowałam, że publiczne przytulanie się i całowanie nie musi być wcale oznaką wielkiej miłości, więc nie wiem jak się odnieść do tego, co napisałaś
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 466 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-07, 10:05
znam wiele par co robilo pokazowke malo na siebie nie wchodzilo w towarzystwie, a nagminnie sie zdradzali itp.idealna para powinna miec pewien stosunek do siebie
-zaufanie
-lojalnosc
-podpore w drugiej osobie
jest jeszcze wiecej cech, ale nie da sie zobaczyc tego golym okiem,jak dla mnie to co widac nie zawsze jest prawda podam glupi przyklad Britney Spears i jak naprawde bylo?
[ Dodano: 2007-07-07, 10:21 ]
Jeszcze jedno pytanko dlaczego wiekszosc tych szczesliwych zwiazkow sie nie udaje.Jednego dnia sie caluja, a drugiego nienawidza?
Jeżeli mam odpowiedzieć na to bytanie biorąc pod uwagę show-biznes to może dlatego, że mają za dużo, za łatwo i zbyt szybko wszystko osiagają... i nawet nie mają z tego takiej prawdziwej głębokiej radości...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 466 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-10, 12:39
.::Moniczka::. napisał/a:
Jeżeli mam odpowiedzieć na to bytanie biorąc pod uwagę show-biznes to może dlatego, że mają za dużo, za łatwo i zbyt szybko wszystko osiagają... i nawet nie mają z tego takiej prawdziwej głębokiej radości...
To jak myslisz, ze w prawdziwym zyciu nie ma takich zwiazkow, dzis sie poznali, a jutro wielka milosc...
[ Dodano: 2007-07-10, 12:40 ]
sa tez szczesliwi ludzie w show biznesie niewiele ale...
Profil: Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-28, 10:33
Podobno po mnie i po M. to widać
Jak moje nauczycielki analizowały studniówkową kasetę, jasno orzekły, że wyglądamy na najbardziej zakochaną parę na sali.
Potem ciągle któraś podłaziła do mnie i składała gratulacje
Ciągle ktoś nam mówi, że wyglądamy na naprawdę szczęśliwych. Ale nie wiem, od czego to zależy. Może fakt, że ciągle się razem wygłupiamy, wiecznie się śmiejemy i nigdy się ze sobą nie nudzimy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum