dziewczynki czy któraś z was używała już szamponu clear przeciwłupieżowego bo chciałam raz kupić ale chyba niczym się nie różnił od head&sholders tylko ceną nawet etykieta zna odwrocie mówiła to samo?
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
tak tak polecam jak najbardziej. Najwazniejsze że łupież zniknął i to szybciej niż sie spodziewałam. No i nie ma ma uczucia "swędzenia głopy" to taki dodatkowy plus
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 85 dni temu Posty: 25
Profil: Wzrost: 165
Włosy: jasne
Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-05-09, 21:18 CLEAR - zdecydowanie nie!
Miałam ogromny problem z łupieżem i kupiłam właśnie szampon CLEAR przeciwłupieżowy do włosów suchych zniszczinych i do pilęgnacji suchej skóry głowy (czyli idealny do moich włosów), ale niestety już w trakcie mycia czułam straszelne pieczenie skóry głowy, myślałam że może tak musi być ,że dział.Ale w efekcie dostałam jeszcze większego łupieżu i dodatkowo swędzenie i pieczenie na przemian i strupy. Coś okropnego, jakiś koszmar!!!
Całe szczęście zagoiło mi się bo dostałam od znajomej taki specjalny płyn, który przepisał jej dermatolog do skóry głowy. Wróciłam do mojego ulubionego szamponu Marionn do włosów blond i rozjaśnianych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum