Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-23, 18:40
Ja sobie kupiłam ostatnio szampon firmy ziaja do włosów przetłuszczających się i z tendencją do łupieżu..
Ale jakoś nie widzę żadnego efektu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-01-18, 12:15
Ja od 1,5 miesiąca za namową siostry(chyba pierwszy raz muszę przyznać jej rację) zaczęłam stosować na moje włosy jedwab. Kiedyś raz chciałam zobaczyć jak zadziała i się nie przekonałam. Ale teraz jak stosuje po każdym myciu włosów, to faktycznie widać rezultat.
Włosy są gładsze, mniej się elektryzują, super się rozczesują. Mam włosy blond, więc są one troche cienkie i łatwo je zniszczyć. Zamierzam jeszcze zastosować płukanki z rumianku lub soku z cytryny, ale to później.
Także jedwab polecam
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
tylko pamiętajcie że jedwab daje efekty dorazne! czyli działa tylko kiedy go stosujemy, po zaprzestaniu włosy są takie jak wcześniej. ja łącze go z ziają "włos w płynie". na wilgotne włosy pryskam ziają a kiedy wysusze i wyprostuje to wtedy nakładam jedwab
Informacje: Dołączyła 135 dni temu Posty: 43 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Sabina
Wysłany: 2008-01-23, 15:07
Mnie wszyscy pytają co robie że ma tak sliczne i blyszczace wlosy Mam dlugie a bardzo zadbane Wiec... Moi drodzy uzywam nie tylko odzywki ktora potem splukuje ale potem nakladam z Gliss Kurr serum na koncowki potem z Gliss Kur serum na cale wlosy aby blyszczaly i to szybko regeneruje wlosy... Posiedze w mokrych wlosach... aby wchlonelo dobrze ide suszyc po wysuszeniu daje jedwab i prostuje Mam piekne zdrowe wlosy
Informacje: Dołączyła 135 dni temu Posty: 43 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Sabina
Wysłany: 2008-01-23, 23:38
Więc: Polecam szampon i odzywke z serii Gliss Kur Olejki pielęgnacyjne jak i z serii Gliss Kur Płynny Jedwab. Potem po kąpieli spryskuje całe włosy w szczegolnosci duzo na konce Olejki pielęgnacyjne Ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu nastepnie odczekam z 2 minutki rozczesze wlosy i nakladam Płynny Jedwab Natychmiastowa Regeneracja - Fluid. Potem nie susze wlosow odrazu tylko potem najszybciej po 30 minutach susze a gdy sa juz suche daje JEDWAB DO WŁOSÓW CHI SILK INFUSION recenzja i nfo na ten temat http://anko.bazarek.pl/op...usion-15ml.html Ten jest najlepszy gdy ktos prostuje wlosy dzieki temu mniej sie niszcza no i potem pozostaje mi tylko wyprostowac włoski i gotowe
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:15
hmm no fructis to nie za bardzo... miałam po nim łupież. Dove może być. Sunsilk - odpada. z takich szamponów dostępnych w sklepach to gliss kur i pantene są niezłe. Ja mam włosy cienkie i rozjaśniane więc stosuję jedwab,serum na końcówki włosów i maskę 1 w tygodniu. i czasem jakąś witaminową kurację żeby włosy ładnie lśniły i wyglądały zdrowo
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-21, 23:11
mi się ostatnio zaczęły strasznie rozdwajać końcówki
znacie może jakiś dobry szampon/ odżywkę na rozdwajające się końcówki?
ja nie wiem... nigdy nie miałam takiego problemu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum