Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-07, 09:04
To chyba zależy od konkretnych włosów. Ja też mam przetłuszczające się, a szampony przeciwłupieżowe nigdy nie działały na nie dobrze, a wręcz przeciwnie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 13:07
nie mozna chyba powiedziec ktore szampony sa najlepsze bo na kazdego działaja inaczej ostatnio kolezanka powidziała mi aby kupiła sobie szampon+odzywka firmy keune
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 22:03
A ja mam teraz szampon z czarnej rzepy. Kupiłam, bo nic mi już na te włosy tłuste nie pomagało... A ten szampon jest świetny Pomaga na długo i był taniutki (3 zł) No, tyle, że brzydko pachnie... Ale na włosach tego nie czuć
Informacje: Dołączyła 365 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-11-28, 08:46
Słuchajcie, jakie kosmetyki polecilibyście mi. Otóż mam włosy długie, proste, ale z tendencjami do ... hmmm jak to nazwać. Po umyciu i wysuszeniu suszarką(czyt. ułożeniu, wyprostowaniu) są ładne, gładkie i proste, ale gdy jest wilgotno na dworze, to moje włosy tę wilgoć łapią i doopa blada, robią się takie nijakie, puszyste jakby. No a chciałabym żeby były cały czas gładkie.
Słyszałam, że fructis do prostowania jest dobry, chyba balsam taki z pompką.
Czy ktoś próbował, a może jakieś inne specyfiki możecie polecić. Będąc w sklepie kosmetycznym Pani pokazywała mi jakieś takie różności, ale żadnego nie wzięłam.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-28, 14:51
Ja kupiłam ostatnio super preparat do prostowania włosów, wielkim jego plusem jest to, ze psika sie go na pasma suchych włosów przed prostowaniem, a nie jak wiekszość na wilgotne po myciu. Jedyny problem, ze jest to specyfik drogi, ale podobniez na długo wystarcza, kupiłam go w swoim salonie fryzjerskim. Moze jeszcze dodam co jest na nim napisane :
spray ochrona przed ciepłem prostownicy, 3 krok pielegnacji wlosow - wygładzanie, Iron Smoother chroni przed cieplem wlosy narazone na dzialanie prostownicy. Wspomaga dzialanie prostowicy oraz innych urzadzen termicznych. Dodam, ze ma 250 ml i podobniez w salonie wystarcza dziewczynom na długo więc dla jednej osoby jest bardzo ekonomiczny, super pachnie Mam jeszcze takie cos Joanna Professional: wygładzający krem do prostowania włosów.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 362 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-28, 15:41
Ja polecam antyłupieżowy NIZORAL.
Włoski się po nim nie tłuszczą i łupież znika ( użyłam 6 saszetek i łopież zszedł).
Obawiam się tylko,że nie na długo
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 395 dni temu Posty: 182
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 21:35 jedwab do wlosów
używacie? ja kopiłam sobie i jest naprawdę fajny. wystarczy kropelka a włosy takie lśniące i miłe w dotyku. koleżanki mi polecały,sprobowałam i nie żałuje. i wcale włosy nie sa tłuste, bo myslalm ze taki bedzie efekt (tym bardziej ze moje są skłonne do przetłuszczania i myje je codziennie).
Ja uzywalam,ale mi sie skonczyl kupowalam go w Polsce u fryzjera to byla taka mala biala buteleczka i czarna zakretka i jakims napisem czarnym,byla superrrrrr,bardzo ladny zapach i wystarczyla mala kropelka a wlosy lsnily,nie polecam za to Gliss kur bo jest tlusty.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 17:32
smerfetkahh napisał/a:
Ja uzywalam,ale mi sie skonczyl kupowalam go w Polsce u fryzjera to byla taka mala biala buteleczka i czarna zakretka i jakims napisem czarnym,byla superrrrrr,bardzo ladny zapach i wystarczyla mala kropelka a wlosy lsnily,nie polecam za to Gliss kur bo jest tlusty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum