Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-28, 23:39
Ja dziś umyłam prostującym szamponem Nivea. Może i trochę miałam włosy prostsze, ale do pierwszego powiewu wiatru
I w ogóle były (w sumie są) bardzo nieprzyjemne w dotyku
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-30, 15:45
Miałam chyba ten sam szampon.Jakiś Nivea wygładzający z jedwabiem.Był do niczego,przynajmniej na moich włosach sie nie sprawdził.Dzięki Jowiszowi był mało wydajny .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 281 dni temu Posty: 100 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-04, 10:51
ja mam krecone wlosy i jak to krecone ...suche:-( nie mam lupiezu, an tlustych... jednak najlepszy sposob na wlosy, jezeli chodzi o szmpony i odzywki, to moim zdaniem ich zmiana. Ktos mi kiedys powiedzila,ze nie mozna uzywac caly czas tego samego szamponu, bo nie daje juz takiego efektu jak za pierwszym razem,bo wlosy sie uodparniaja...i to prawda...za kazdym razem kupuje inny szampon.
a mam krecone wlosy i jak to krecone ...suche:-( nie mam lupiezu, an tlustych... jednak najlepszy sposob na wlosy, jezeli chodzi o szmpony i odzywki, to moim zdaniem ich zmiana. Ktos mi kiedys powiedzila,ze nie mozna uzywac caly czas tego samego szamponu, bo nie daje juz takiego efektu jak za pierwszym razem,bo wlosy sie uodparniaja...i to prawda...za kazdym razem kupuje inny szampon.
to jest prawda
a jakie stosujesz szampony do twoich włosów? znaczy które ci najbardziej się spodobały ?
Bo ja tez mam kręcone i suche
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Wysłany: 2007-10-04, 15:04
naprawde przerozne...za kazdym razem stosuje inny...ale zawsze krece sie wokol gliss kur, nivea, pantim, shauma owocowa - dla mnie bomba...no ale tak jak mowie...pod koniec opakowania juz nie sa takie fajne, dlatego zmieniam. A po umyciu nakladam troche brylantyny w zelu...natluszcza wlosy i pomaga ulozyc
Wysłany: 2007-10-05, 23:05
tak...ale uzywaj tego z umiarem. Sa brylantyny w zelu np z Joanny. Na prawie suche wloski po umyciu wgniec delikatnie brylantyne...uloz przy tym wloski i podsusz szuszrka albo zostaw zeby naturalnie wyschly..w zaleznosci jak tam wolisz.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-06, 13:54
Ja nie jestem za używaniem brylantyny. Po pierwsze włosy wyglądają jak stronki i nawet nakładając tylko na końcówki ma się na głowie smalec. Po drugie to jest coś jak guma a ja nie lubię takiego czegoś mieć na włosach.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
6zl...w kazdej drogerii i nawet super markecie kupisz. a czego ty w ogole uzywasz po umyciu...nakladasz cos??
Ja odżywki zawsze nakładam. Raz tej, raz innej.
Ale je zamienię, bo juz włosy nie są takie fajne po nich
[ Dodano: 2007-10-06, 14:45 ]
Jewel napisał/a:
Ja nie jestem za używaniem brylantyny. Po pierwsze włosy wyglądają jak stronki i nawet nakładając tylko na końcówki ma się na głowie smalec. Po drugie to jest coś jak guma a ja nie lubię takiego czegoś mieć na włosach.
do suchych i sianowatych będzie to idealne, bo nie będze sprawiało takiej szopy na głowie.
Wg mnie to zależy jakie się ma włosy.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Wysłany: 2007-10-06, 16:25
no napewno brylantyna nie jest dla osob z prostymi wlosami...ale dla kreconych idealna...prynajmniej jak dla mnie. Polecila mi to fryzjerka i jestem zadowolona. Tylko oczywiscie uzywaj tego z umiarem...nie naklada sie tego duzo. Rozetrzyj na dlonie i wgniec w wilgotne (nie mokre i nie suche) wlosy ukladajac je przy tym jak chcesz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-06, 22:03
a ja dzisiaj sobie kupiłam szampon schauma do włosów przetłuszczających...
straszny mam z nimi problem, bo szybko mi się przetłuszczają próbowałam już wielu szamponów ale... nie widziałam poprawy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum