wczesniej pisalam ze kupilam sobie maske do wlosow. ale nie wiem co to za firma, a maska jest do wlosow brazowychze to niby ma ladny odcien potem dawac, ale chyba nie daje.
Dziewczyny i chlopaki:D jak mozecie to odpowiedzcie mi. chcialam sobie zamowic w avon szampon truskawka i guawa ale tak sie zastanawiam do jakich on wlosow bedzie dobry(zacheca mnie ta truskawka) ale do jakich to wlosow moje sa sklonne do przetluszczania i cienkie... nie wiecie czasem?
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-15, 10:16
WweronikaA, ja jakos nie przekonalam sie do tych szamponow z avona... nie wiem jakos tak
ja wole uzywac herbal essences o róznych zapachach i do tego maseczke mleczno kokosowa i poprostu miodzio... moje wlosy pachna przez 3 dni pieknie a maseczka utrzymuje sie do tygodnia i cudnie pachna wlosy po umyciu nia
WweronikaA, ja jakos nie przekonalam sie do tych szamponow z avona... nie wiem jakos tak
ja wole uzywac herbal essences o róznych zapachach i do tego maseczke mleczno kokosowa i poprostu miodzio... moje wlosy pachna przez 3 dni pieknie a maseczka utrzymuje sie do tygodnia i cudnie pachna wlosy po umyciu nia
a po tym szamponie sie nie przetluszczaja? nie musze myc codziennie? a wiecie kolezanka mi mowila ze wlosy po tym szmponie truskawkowym z avonu strasznie jej wypadaly wiec go odstawie...
Wysłany: 2008-10-15, 14:01
WweronikaA, no po tym szamponie nie przetluszczaja mi sie wlosy sZybko. ja myje codziennie bo sie juz przyzwyczailam i nie moge zyc jak nie umyje wlosow le jest swietny ja jestem zadowolona z niego
WweronikaA, no po tym szamponie nie przetluszczaja mi sie wlosy sZybko. ja myje codziennie bo sie juz przyzwyczailam i nie moge zyc jak nie umyje wlosow le jest swietny ja jestem zadowolona z niego
no to sobie go sprawie bo ja do tej pory uzywalam palmoliw i timoteil (nie wiem jak sie pisze;/) i bylam zadowolona ale potrzebuje zmiany bo przestaje dzialac:(
Wysłany: 2008-10-15, 14:05
no palmoliw i ten drugi tez sa dobre mi np nie słózy wogule elseve czy jakos tak smierdza mi wlosy po nim ja tam lubie ten bo przynajmniej ciagle ładnie pacha i takie puszyste sie wlosy wydaja.. sa rozne rodzaje tego herbala ja np mam do wlosow farbowanych i szybko przetluszczajacych sie
no palmoliw i ten drugi tez sa dobre mi np nie słózy wogule elseve czy jakos tak smierdza mi wlosy po nim ja tam lubie ten bo przynajmniej ciagle ładnie pacha i takie puszyste sie wlosy wydaja.. sa rozne rodzaje tego herbala ja np mam do wlosow farbowanych i szybko przetluszczajacych sie
o wlasnie bo ja tez farbuje wlosy no i jeszcze jedno jaki on jest jesli uzywam pianki do ukladania wlosow? nie wplywa to na jakos pozniej? bo ja praktycznie ciagle uzywam pianki
tak sobie to czytam i masło maślane z tego
myjesz włosy codziennie i 3 dni pachną? no nie ważne
WweronikaA te szampony z Avonu (truskawka) to tylko z nazwy i z zapachu ładne a tak naprawde to żadnych właściwości nie mają...czytałam o tych szamponach w netku i raczej więcej - jak + było...sama kiedyś dostałam szampon z avonu ale już nie pamiętam jaki wiem że jakiś owocowy...fakt ładny miał zapach ale tylko zapach, mało się pienił a włosy po umyciu były tak poplątane dlatego szaponów z avonu już nie kupuje
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
z avonu miałam jeden szampon ... już nie pamietam który ... NIGDY WIĘCEJ ...
niestety musze dość często zmieniać szampony ... jakośpo pewnym czasie włosy mi klapią i nie nadają sie do nieczego
ogólnie krążę mięszy glisskur, pantene, elseve.
kiedyś używałam fructisa - efekty opłakane, podobnie przy timotei, sunsilkach
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum