Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 166 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 14:30
Donn napisał/a:
tylko nie wiem czy można używać innego szamponu i innej odżywki... tzn. szampon z Loreala a odżywka z nivea...
mysle ze z tym to nie ma problemu
niby efekt lepszy daje uzywanie z jednej serii ale wlosy sie szybko przyzwyczajaja i pozniej juz to nie dziala
jakkolwiek L'Oreal widze ma dobre opinie i cieszy mnie to gdyz naprawde i dla moich wloskow ciezko cos dobrac
jesli chodzi o Gliss Kur u mnie tez wlosy byly tluste i ciezkie, i nie powiem zeby tak swietnie je pielegnowal...
zreszta musze powiedziec ze caly Shwarzkop jest wedlug mnie na odstrzal...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
ale to tak z kazdym jest, ze jak sie go dluzej uzywa to juz nie dziala. ja sie staram zmieniac. jak mi sie szampon skonczy to kupuje inny zeby sie wlosy nie przyzwyczaily. fructis dla mnie byl slaby,musialam za czesto wlosy myc.
[ Dodano: 2008-10-02, 11:32 ]
no to kupilam sobie dzisiaj pierwsza maske do wlosow. taka jakas do brazowych co to niby jeszcze maja pieknie sie mienic. trzyma sie ja na szczescie tylko 5 minut. tyle to chyba dam rade zobaczymy co mi potem na glowie zostanie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-03, 18:54
666ilonka777 napisał/a:
Fructis
Nutri Gładki-włosy sie nie elektryzują, uzywam zawsze zimą.Tego ze spłukiwaniem.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 68 dni temu Posty: 55
Profil: Imię: Agatka Alex
Włosy: Paseczki
Stan: Szczesliwa Zonka
Wysłany: 2008-10-06, 14:33
polecam Kreastase szampone do wlosow farbowanych i ich maski rewelka ale cena jest za wysoka ok 100 zl za szampon a maska 150 zl! lubie tez l'oreala z serii expert szampon, odzywka , maska. odzywke a sprayu z artego i odzywke do wlosow farbowanych z avonu no i dorzucam jeszze maske z londy
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-10-06, 15:58
Zielonooka, potwierdzam, tez uzywam tej odzywki, razem z szamponem z tej serii i tez nie mam problemow z rozczesywaniem wlosow, a zawsze mialam. Moze moje wlosy nie sa zupelnie proste, ale na pewno sa bardiej proste niz wczesniej
z Gliss kur jestem zadowolona, wlasnie tez mam ta z jedwabiem do psikania i sie jej juz nie splukuje. fajne wlosy po niej sa. a maske co sobie zrobilam to spoko jest tylko wlasnie po niej te wlosy krotko swieze sie trzymaja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum