Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 441 dni temu Posty: 193
Profil:
Wysłany: 2008-09-23, 17:46
a ja dzis kupilam szampon wzmacniajacy 2w1 Garnier fructis natri-gładki 2w1 i odzywke garniera pielegnacja blond. mialyscie moze to juz? co sadzicie o garnier fructis? tanie sa i ladnie pachna, to na pewno. a działanie?
Olciiia ja myśle, że te z nivea czy z pantene zawsze ładnie pachną...to ta sama linia co szampony i odżywki ze spłukiewaniem wiec w spreyu taki sam zapach mają
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 166 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 01:14
powrocilam do Loreala i jednak stwierdzam ze dla moich wloskow warto uzywac wszystkiego z jednej firmy, szampon odzywla maska, kupilam tez ich nowa farbe do wlosow ale moze to nie tutaj a seria ktora uskuteczniam to Elvive Nutri Gloss
piekniuchne rozowe butelki
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2076 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-10-01, 10:58
Black_Angel napisał/a:
Loreal
lubie szampony i odzywki z tej firmy.... ladnie pachna.... wloski mam puszyste blyszczace milutkie w dotyku.... tez lubia te szampony moje kudelki sa dosyc wybredne i ntrudno je zadowolic.....
chyba czytacie w moich myślach...tez szykuje sie teraz na kupno szapmonu z Loreala nivea mi sie już kończy...i myśle o Lorealu ale tym na gęstość włosów...tylko nie wiem czy można używać innego szamponu i innej odżywki... tzn. szampon z Loreala a odżywka z nivea...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
witam, czy ktoras z was uzywala kosmetyykow do wlosow gliss kur? zawsze sie zastanawiam nad tymi maseczkami do wlosow, ale w koncu nie kupuje bo nie wiem czy bede miala czas zrobic i czy to w ogole warto?
wlasnie, bo ja tez zawsze sie boje tych preparatow co sie nie splukuje zeby takie wlosy oklaple nie byly, ale niby jak sie idzie do fryzjera to czasem fajnie czegos naloza i zupelnie inaczej. polecasz cos?
palma ja miałam szampon i odżywke z gliss kura...
zależy jaki masz rodzaj włosów kup - wypróbuj - czas napewno znajdziesz... maske na włosy trzyma sie góra 30minut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum