na odżywkach przeważnie pisze do jakich włosów jest dany produkt..
wiem, że z dove jest dobra odżywka na suche włosy, tyko nazwy nie pamiętam dokładnie..
dobre są też takie mgiełki do włosów suchych bez spłukiwania np.
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Dołączyła 515 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-05-31, 15:28
Donn napisał/a:
na odżywkach przeważnie pisze do jakich włosów jest dany produkt..
Wiem
Dave jest ok. ale to nie wystarcza dla moich włosów, mgiełki też są fajne. Używałam bodajże z Welli czy Schwarzkopfa.
Nivea też jest ok, ale zależy która seria, bo czasem dziwne włosy po tych produktach mam.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-31, 19:42
NudnaBaba raz na tydzień duuuużo odżywki do farbowanych,zawiń włosy folią (albo ręcznikiem,chociaż folia lepsza) i troche potraktuj to ciepłym powietrzem z suszarki(jakieś 10 minut)
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-02, 11:42
NudnaBaba, jesli chodzi o suche koncowki to mi wlasnie fajnie nawilza ten Gliss Kurr o ktorym pisalam plus maseczka jakas raz na tydzien
Wysłany: 2008-07-22, 19:15
Ja polecam te odzywki. Stosuje te ze splukiwaniem. Ale od razu po umyciu czuje efekt. Jak dla mnie najlepsze jakich uzywalam. I nie takie drogie. Oczywiscie jest cala seria zaleznie od potrzeb wlosow.
Tą odżywkę też miałam....tylko, że bez spłukiwania i też na wiekszą objętość włosów...bardzo dobra...i efekty też było widać...a jak pieknie pachnie mmm
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
cerrata, ja miałam tylko próbke szamponu i odżywki tego z nivea...
Pisało tam diamentowy Blask Pieknie pachniało...no cóż mogę powiedzieć widziałam jak w sklepie na półce przy tych szamponach pisało 'nowość' ale to widziałam pare tyg. temu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-23, 07:55
cerrata, jak ja nim zaczelam myc wlosy to tamk mi bylo przyjemnie..... jakos taki aksamitny w dotyku no niewiem jak to opisac inny niz do tej pory mialam i takie delikatne miekie i puszyste wloski po nim mam
nie wiem czy tak na wszystkich dziala...?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum