czy używałayście tego szamonu nivea streight czy jakos tam ktory daje efekt prostych włoasów bez uzywania prostownicy? warto?czy przereklamowany bubel?
Ja kupiłam na wypróbowanie i jestem niezadowolona. Włosy są przetłuszczone, ciężkie. Poza tym i tak po nim musiałam uruchomić prostownicę. Może to jest kwestia rodzaju włosów. Do moich wszelkie szampony nivea są nieodpowiednie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 407 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-15, 11:14
Ja nie używałam ale takie prostujące preparaty maja to do siebie, że obciążają włosy a osiągają to dzięki natłuszczeniu, ja mam z Welli Krem prostowacz loków, troche prostuje, ale nie tak jak prostownica oczywiście, więc i tak nią poprawiam ( no i jak sie go za duzo nałoży robi efekt tłustych włosów więc trzeba uważać ). Według mnie najlepiej prostować prostownicą, ale wcześniej ożywać jakiegoś preparatu ochronnego na włosy. Ja mam z Joanny Wygładzający krem do prostowania włosów ( z polimerem zapewniajacym teroprotrkcję) Fryzjerzy maja takie faje z Matrixa w sprayu ( wygodniejszy w uzyciu, bo ten mój jest w tubie), chciałam taki kupić ale juz nie zdążyłam w Polsce
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-15, 12:02
Ja mam proste jak drut więc nie potrzebuje takich wynalazków u mnie jest problem aby loczki nakręcone na papiloty z użyciem pianki i lakieru trzymały sie dłużej na głowie niz niecałą godzinka
Informacje: Dołączyła 389 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 13:02
A ja używałam tego szamponu - pisałam już o nim
Włosy były nieco gładsze, ale wystarczyło trochę wiatru i wilgoci, żeby takie być przestały. No i okropnie były niemiłe w dotyku, jakby lepkie
Też polecam dobry preparat ochronny do prostowania + prostownicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum