Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 72 dni temu Posty: 30
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 09:50
ja mam być świadkową w październiku poraz pierwszy u przyjaciółki i zupełnie nie wiem jak to bedzie wyglądało i co bede musiała robić.. bo na każdym weselu jednak jest inaczej. Czuje ze bede miała wieksza treme niz sama panna młoda, ehhh
ja byłam już świadokową 2 razy........ostatni w tym roku w lipcu.
To nic strasznego;-))))
Masz się ładnie usmiechać jak panna młoda no i chyba tyle;)
Przed weselem troszke pomagałam bo to był ślub siostry mojego Ł więc wypadało:)
No i świadokowa w moim rejonie kupuje młodej na wesele podwiązkę
I trzeba się dobrze kłócić i dobrych argumentów używać przy wpuszczaniu młodego do młodej aby dużo flaszeczek wyciągnąć hihi ))
Informacje: Dołączyła 79 dni temu Posty: 1010 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-07, 14:28
My jako świadków będziemy mieć dwóch facetów Będzie to mój kuzyn i brat M. Wielkich oczekiwań w stosunku do nich nie mamy, jedynie to, żeby odbierali kwiatki i prezenty, a podczas wesela zadbali, żeby na stołach nie zabrakło wódeczki Zastanawiałam się, czy nie wziąć przyjaciółki na świadka, bo w końcu kto mi poprawi welon lub sukienkę w razie potrzeby Ale na pewno znajdzie się nie jedna ciocia, która to uczyni Wybrałam więc kuzyna, z którym mam świetny kontakt i doskonale się rozumiemy, więc myślę, że będzie OK
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 15:56
u mnie bedzie brat i kuzynka Lukasza,jak sie spisza tak sie spisza,jesli kuzynka Lukasza nie bedzie sie za bardzo mna "przejmowala" (chociaz wydaje mi sie,ze bedzie dobrze),to mam jeszcze swoja kuzynke,ktora napewno mi bedzie pomagala mimo,ze nie jest swiadkowa
Ja bedac w bosni a nie w polsce nie moglam poprosic mojej przyjaciolki na swiadkowa ale wybralam jedna dziewczyne z paczki znajomych Saszy, z ktora moim zdaniem najlepiej sie rozumiemy Saszy swiadkiem ma byc najlepszy kolega. Jezeli chodzi o oczekiwania to w sumie tylko zeby zlozyli swoje podpisy bo to slub cywilny. Kiedy bedziemy brac slub koscielny w polsce to pewnie bede miala wieksze wymagania
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 73 dni temu Posty: 46
Profil: Imię: Paulina
Stan: świeżo zaręczona
Partner: Marek
Wysłany: 2008-08-14, 09:42
ja byłam swiadkiem na weselu u mojej siostry, siorka była ze mnie zadowolona, a to jej poprawiłam welon, suknie, potrzymałam jej bukiecik, makijaz troszku poprawiłam itp.
na swoim slubie to nie wiem kogo poprosze, czy moja siostre czy jedna z dwóch przyjaciółek-chyba mam problem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 232 dni temu Posty: 172 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-25, 18:42
Na dzien dzisiejszy to chyba wybiorę moją dobrą koleżankę, ktora teraz wychodzi za mąż wiec bedzie miała doświadczenie w organizacji itd:) a moja druga połówka, nie wiem ...pewnie jednego z 2 braci...tylko ktorego?...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum